Odd Molly Fall 2012 favoritter

Som den skarpe læser har opdaget, er jeg meget meget begejstret for den kommende efterårskollektion fra Odd Molly.
Jeg er VILD med de meget forenklede styles, jeg elsker deres strik med “figursnit” og de hæklede nederdele er ualmindeligt meget MUMS.
Desuden er der nu flere styles med HEL-lange ærmer, hvilket jeg synes er et must til noget der skal kunne bruges om vinteren. 
Heldigvis kan jeg se at armvarmerne i år er uden mønstre og at der ikke kun er lange strømper, men også benvarmere! 
Hurra! Langt mere anvendeligt.
Endelig er jeg meget glad for at se at både (hel)sort, brun og orange optræder i kollektionen. 
Skønne farver at kombinere med creme, pudder og rosa :)

Diskussionen om hvorvidt det er “passende” at man kan forudbestille allerede nu – midt i sommerferien – vil jeg ikke gå ind i, da jeg overordnet mener det er navngivningen af kollektionen der er forkert.
Det må Odd Molly åbenbart også selv synes idet kollektionerne for næste år er døbt SS1, SS2 osv. ;)

Over and out fra en smadret blogger der åbenbart ikke kan tåle at gå en hel dag i Faarup Sommerland ;)6 kommentarer

 1. Jeg er enig i at det er flotte sager-meeeen jeg synes at priserne er alt for opskruede. Strik til over 2000 kr og som gammel Molly fan og strikker er det min erfaring at især deres strik slet ikke lever op til den kvalitet man burde forvente til prisen.
  Molly vil nok stadig være mit foretrukne mærke, men de skal passe på med gøre tøjet for dyrt. Det er lækkert og klædeligt, men super kvalitet er det altså ikke
  Hilsen Pernille

 2. Hei Annette!
  Jeg også er helt vill med den nye kolleksjonen. Det blir kjempe spennende og se hva som havner hos hvem, hos bloggerne. Jeg gleder meg til å se hva du plukker deg ut.

  Klem:)

 3. Det er fine ting, du har som favoritter. Jeg synes godt nok også, at jeg kan finde rigtig mange ting, jeg godt vil have. En uldcardigan bliver jeg nok nødt til at eje :-).

  Rigtig god mandag!

  Knus fra
  Lotte

 4. Hej.

  Der er rigtig mange flotte ting- er dog ikke så glad for de mørke farver, men det er jo en smagssag:))

  Jeg blev lidt chokeret da jeg så priserne på især strikvarene. Synes ikke priserne står mål med kvaliteten. Som mangeårig Molly fan og strikker må jeg bare konstatere at kvaliteten er ok, men ikke sådan super og grunden til at jeg ofte fravælger netop strikken.

  Jeg bliver nok ved med at købe Molly, men vil nok være meget mere kritisk når jeg pludselig skal til at gi’ de priser. Firmaet skal passe på, at de ikke ” ender som Munthe plus Simonsen…..Kæmpe succes, tårnhøje priser og skal vi være ærlige at sige; kvaliteten stod ikke mål med prisen eller på godt jysk ; ikke pengene værd.

  Dette er et surt opstød eller for at være en glædesknuser, men ville da være ked af at se mit yndlingsmærke vokse ind i himlem.

  Ha en dejlig dag.

  Kh Pernille

 5. Mente at det ikke var et surt opstød og at jeg ikke ville være en glædesknuser:)) Sorry.

 6. Hejsa :)

  Angelin > Ja, det bliver spændende. Du har sikkert også nogle favoritter, som jeg glæder mig til at se hos dig ;))

  Lotte > Ja, de forskellige uldcardigans er SÅ fine. Desværre kan jeg bare ikke tåle uld længere, så det er “nemt” for mig at fravælge nogle ting ;)

  Pernille > Tak for din kommentar. Jeg synes bestemt ikke det er et surt opstød. Jeg synes du har fuldstændig ret i at priserne er for høje. Det ærger også mig. Og ja, jeg kan skam sagtens huske MPS, som jeg også var stor-fan af dengang de var gode. I starten var det virkelig god kvalitet, men det blev bare ringere og ringere i takt med at priserne steg.
  Lad os håbe det ikke går sådan for OM :)

  Knus og god dag til jer :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *