Hvad skal man vælge?

Ballerinaer fra Gidigio og støvler fra Sancho >>
– når der kun er 10 grader og transportmidlet er cykel?

Støvler (allerede??) eller ballerinaer… 
Me not amused! Jeg mener jo sandaltiden varer i mindst en måned mere, ikke?
Og ja – jeg har gud-hjælpe-mig nylonstrømper på i dag! Jeg kan ikke fordrage den slags, men nød lærer frysende kvinde at klæde sig på ;)

Endomondo har skuffet mig… 
Endelig huskede jeg at starte den da jeg cyklede. (For dem der ikke ved det, er det en trænings-app til telefonen) Og da jeg havde parkeret cyklen og glad ville se hvor mange kalorier jeg havde forbrændt… så stod der 0 !?! Jamen, jeg mener – alle de andre mål var rigtige nok. Afstand, tid, gennemsnitshastighed osv. Nogen der ved hvad jeg har gjort forkert? :)
Tiden er gået og arbejdsdagen begynder! See you ;)
Take care!
Cardigan fra Suzanne Nilsson, jeans fra Odd Molly
Min favoritmorgenmad pt:
Cultura (og det skal være Cultura) med ahornsirup og All Bran 
– og nogle gange også mandler og rosiner. Men dem havde jeg glemt at købe.


Herunder: Smukke Áki i morgensolen

7 kommentarer

 1. Vil du afsløre, hvad mærke støvlerne er? De er da superflotte!

  Jeg sidder selv og fryser om tæerne, men jer NÆGTER at tage strømper på … du har ret, det er da slet ikke endnu, at det er tid til sådan noget pjat … strømpemånederne er der alt for mange af i forvejen …

  Ha’ en fantastisk onsdag!

  Knus
  Lotte

 2. Hej Lotte

  Jada – de er fra Sancho :) Jeg har nu sat link på – tror de har den her type nedsat hos Dot ;)

  Fuldstændig korrekt – aaaalt for mange strømpemåneder :))

  Helt fantastisk onsdag til dig også!

  KNUS

 3. Hej

  ja, jeg behøver jo ikke som vanligt himle op om at det da er alt for varmt med strømper, og støvler er for mig helt utænkeligt endnu. Jeg er stadig i sandaler og flipflapper. Der er 18 g idag men jeg skal selvfølgelig heller ikke cykle tidligt om morgenen, så ku det være jeg så anderledes på det.

  Fantastiske billeder som altid, du kan bare det der. Lækker morgenmad, men hvis den lillebitte smule Cultura er hele din morgenmad, så kan jeg godt forstå du er så slank og jeg buler ud:.) Det kunne jeg slet slet ikke nøjes med…….

  Fortsat rigtig god dag, har været en tur i Hanne Øvad idag, desværre ikke meget nyt OddM endnu, men en smule udsalg tilbage. Ikke OddM, men jeg fik et par lækre jeans, et par silkebluser og en ærmeløs kjole/tunika fra custommade og en sort skindtaske/bæltetaske, alt nedsat til 250 pr stk, førpriser op til 1500

  KH
  Mette

 4. Ps. Kan ikke lige finde den model på hendes webshpop men en par andre fine. Kan du sige noget om str i Sancho, det ene par jeg har er store, og jeg overvejer at gå en str ned- også fordi hun selvfølgelig ikke har nogle 40 men kun 39 osv.

  Kh
  Mette

  • Hej Mette

   Hihi… nej – det er også kun om morgenen jeg fryser om tæerne. Resten af dagen har jeg det nok lige så varmt som dig – selvom jeg synes det er usselt med kun 18 grader.
   Sikke nogle gode køb du har gjort hos Øvad! Det er da noget ved når varerne er sat så langt ned :)

   De støvler jeg viser her er i en lidt anden model på Dot’s hjemmeside. Den eneste forskel er broderiet, der er lidt mørkere. Men jeg mener de har flere i forretningen.
   Min konklusion omkring Sancho: De korte modeller er store, altså skal man gå en størrelse ned. De lange er almindelig i størrelsen.
   Ved ikke om det gælder alle – men sats! De er SÅ fine :)

   KH A

 5. Hej!

  Vill först tacka för en underbar blogg som ger härlig inspiration! Jag letar också efter bootsen från Sancho på bilden men lyckas inte… Har du adressen till Dots hemsida? Du kanske även vet vad skomodellen heter? Tack på förhand och ha en bra dag (kväll..:-) Hälsningar Helena från Malmö

  • Hej Helena

   Tak for dine søde ord :)
   Dot’s hjemmeside: http://dot-keramik.dk/
   Jeg ved desværre ikke hvad modellen hedder, men prøv at ringe til Dot. De er altid søde til at hjælpe. Hvis du siger du har set den hos mig, så ved de hvad det er for en :)

   :) A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *