Chunky musthave cardigan

Efterårets fedeste cardigan. Punktum.

Den er fra Nü by Staff og lavet af uld og akryl.
Og nej – den kradser ikke. Jeg er faktisk blevet semi-allergisk overfor uldblandinger, men med denne her går det (heldigvis) fint ;)
Man nærmest ruller sig ind i den og bare nyder formen og farverne…! Og vil man lukke den, foregår det med en stor sikkerhedsnål.
Tror den vil være fed med et bælte og helt stramme jeans… og så kalder den næsten bare på et par rå western boots :)

Cardiganen er fra Dot og du kan se den lige her >>


Jeg har været så heldig at låne lidt forskellige efterårsvarer med hjem fra Dot. 
Bla. mere lækkert strik fra Nü og Q by Kjederqvist. Jeg viser prøvninger af det, jeg kan li’, så kig ind igen, hvis du er til chunky strik ;))
Tak for besøget – nyd aftenen :)

7 kommentarer

 1. Nej hvor er den lækker! Flot kombo… :-) Hvor lang er din ladylike forresten? Hvis du gider at måle den altså. Gerne totalt mål fra nakken til den nederste søm bag på. Ser den går næsten ned til anklerne på dig så er lidt urolig for at den bliver for lang til mig, du er nemlig ti cm højere end jeg er…
  Knus/Tina

  • Tak, Tina :)
   Ladylike er ret lang. Jeg skriver målene når jeg finder mit målebånd ;))
   Jeg er ca. 170 cm høj – så kan du måske vurdere…?
   Knus

 2. Förstår du är förälskad :-) Och Ladylike är du också jättesnygg i! Den blir för lång till mig tyvärr, men ska ändå försöka prova en.

  Kram

 3. Tak, det var pænt af dig… Jeg er kun 158 cm så den kommer jo til at blive i gulvlængde men synes det lange er så flot. Den kortere variant taber lidt af det look og jeg har jo allerede en hel del strikkede kjoler som går til lige under knæet eller midt på læggen. Så hvis den er max 127cm fra nakken til sømmen så er det ok, ellers må jeg tage den korte i stedet… Farven er bare utroligt lækker! Tænk hvis jeg havde været mindre kræsen som barn, så var jeg måske vokset lidt mere ;-)

 4. Bedre sent en aldrig… :)

  Jeg har målt kjolen fra nakke og ned – og den er ca. 128 cm.
  Den falder tungt og vil formentlig faktisk være liiiidt længere når man har den på.
  Jeg har målt den liggende.

 5. Tusind tak! Stort knus herfra!
  Maven er bedre nu men min ældste datter er så blevet smittet af os andre :-(
  /Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *