Dagens Mollyer: jeansjakke fra sidste år og Silky Knit nederdel >> samt smykke fra By Birdie og sneakers fra Candice Cooper >>

Hvilken magisk morgen
Alt er stille, tåget og fyldt med små dråber – og et rent mareridt for alle med araknofobi: Man kan nemlig se meget tydeligt 
HVOR mange edderkopper der rent faktisk bor overalt ;)
Ikke mere at melde fra fronten lige nu – I’ll be back later…
Tak for besøget – rigtig god dag :)

5 kommentarer

 1. Underbara bilder! Det är så vacker med dagg och dimma! Nästan alla väder är ju vackra egentligen, utom möjligen det envisa ösregn vi hade hela kvällen igår och som jag var tvungen att cykla i flera gånger!
  Kram

 2. Å loovelye bilder, outfiten er sinnsykt kul som alltid. Edderkoppnett er så vakkert med dugg på , helt fasinerende. Du har såå mye fint, heldiggris. Jeg er litt lei av klær for tiden, får ikke til noe fint. Er mer på oppussing og interiør nå, men det går i bølgedaler. Har innsett at jeg har ikke råd til alt så må prioritere nøye, og selge litt unna. Ha en super dag, klem.

 3. Utroligt lækre billeder! Edderkoppespind med dug, sikke et billede! Og din kombo idag, ja den er bare dejlig! Ville så gerne have den nederdel men den koster jo en halv bondegård. Tror jeg køber garn og laver noget der ligner selv ;-) Den bliver sikkert færdig om et par år når der er kommet flere ting jeg hellere/også vil have :-)
  Nyder din blog hver eneste gang jeg kigger ind, misser aldrig et indlæg…
  Tak!
  Knus/Tina

 4. Supersmukke billeder – som altid. Og fedt out-fit, mangler kun sko, bluse, halskæde og nederdel for at efterligne…. ;o)))
  Kh Lone

 5. Tusind tak for jeres kommentarer :)

  Jeg kan godt lide når I skriver lidt om jer selv og hvad I laver – også selvom jeg ikke altid kommenterer på det ;)

  Rigtig god aften.

  KH og kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *