Crash! Boom! Bang!Kaninvest fra StyleButler, t-shirt fra Odd Molly, bukser fra Kön & Mön og støvler fra Sancho.

– enhver sucker for Roxette kender denne titel 

Og det er så en beskrivelse af min start på oktober.

HVAD ramte mig? 
Maveinfluenza? migræne? monster-menstruation?
Føler mig virkelig overkørt og smadret i dag…
Nå, men op på hesten igen.
I dag er der ingen fine billeder af dagens outfit – men bare mobilfotos. I morges var der SÅ mørk og SÅ lidt tid.
Denne årstid konflikter virkelig med min i forvejen mangel på tid.
Og én eller anden, forklar mig lige hvordan folk kan mene at et morgen med øsende regn og 9 grader 
kan indbyde til stumpebukser og sandaler!?
Jamen, altså jeg forstår det virkelig ikke…
I dag har jeg set ikke mindre en TRE mennesker klædt på denne måde. Hmmmm….
Well
Mit temperament er vist tangerende hidsigt i dag.

Tak for tålmodigheden – håber din dag bliver bedre end min ;)
7 kommentarer

 1. SNYGGT!!
  Kram Anna

 2. Hej

  Jamen her har du så en af vor tids største Roxette fans, jeg var slet ikke i tvivl om hvem der havde inspireret da jeg så din overskrift:-) Elsker simpelthen mine gamle cd`er med alle deres fantastisk numre.

  Og ja, så er jeg en af dem der kunne have chokeret dig idag, med bare tæer, og stumpejeans. Men det kan vel ikke undre dig, du ved jo jeg får hedeslag når jeg ser alt det vintertøj du og mange andre går i allerede. Er trukket i en sweater nu, og har det varmt, men vi har stadig ingen hus at være i, og det begynder at blive koldt når man står i en kold og uisoleret lade og laver mad.
  Men ellers regner jeg ikke med at skulle i strømper før tidligst om en måneds tid, er lidt af en viking hvad det angår. Kan godt fryse andre steder men har det bedst med bare tæer. Får ondt i fødderne af at have strømper på, ved godt det lyder underligt, men tror det er fordi jeg har nervesmerter i fødderne og så bliver de hypersensitive.

  Håber din dag alligevel blev god, til trods for den dårlige start. Her står der et helt køkken, leveret, og grundigt indpakket og vi glæder os til i morgen når de kommer og begynder at sætte det op. ALle de måneders venten….. Nu er der så bare lige en dør der skulle op idag, som må vente, karmen der var med var for smal, så det er en ommer

  KH
  Mette

  • Hej Mette

   Haha… så kan du garanteret også synge med på alle numrene ;) Jeg synes det er så sjovt at opleve at man faktisk kan huske teksten når man hører dem igen…
   Ja, jeg tænkte også på dig med de der bare ben. Jeg ved jo du er en ægte viking! :)) Men jeg tror også du har har ret i det med nervesmerterne i fødderne. Min Magnus har lidt af det samme fordi han er hybermobil. Især i den ene fod. Så skal han bare have strømpen af NU NU engang imellem.
   Jeg glæder mig sådan til at se billeder fra jeres nye køkken. Det lyder så spændende.

   KH A

 3. Kæreste Annette,

  Håber solen aligevel har skinnet på dig – du ser super dejlig ud i en smart KOMBO…
  Du har inspireret mig mange gange og “made my day” – håber dagen slutter bedre end den startede…

  Mange tanker herfra
  Charlotte
  Ps – måske snart med blog – hvis jeg kan finde ud af det….

  • Håber du tilgiver mig Annette, at jeg lige skriver en bemærkning til Charlotte her.
   Velkommen i blogverdenen, så du havde lavet en profil, og forsøgte at føje dig til dem jeg gerne vil følge og læse, men det fungerer ikke. Gad vide hvad jeg gør forkert,håber det lykkes, så jeg kan følge din nye fine blog fremover

   Held og lykke i blogverdenen

   Hilsen
   Mette

  • Tak, kære Charlotte :)
   Jo – en eller anden sol skinnede på mig for dagen blev lige så stille bedre – men der øsede altså ned udenfor ;))
   Det lyder vildt spændende at du med på bloggeriet!
   Jeg kan se du så småt er startet.
   Vi er i hvert fald to, ikke Mette? :) – der venter i spænding! :)

   KH A

 4. Hej

  En del af køkkenet er allerede sat op, men der er et stykke vej endnu. Der skal males færdigt, sættes lister op, fuges osv osv. Jeg ved ikke om det er specielt spændende, det er et helt enkelt hvidt køkken, egentlig meget langt fra min “findegamletingpåloppemarkederstil”. Man jeg valgte altså et helt enkelt køkken netop for så at kunne fylde på med sjove, farverige og finurlige ting. Min mand tror stadig at vi skal ende med et helt strømlinet hvidt køkken, men han bliver klogere. Det skal jeg nok få ændret på og jeg synes det er nemmere at tilføre sjove gamle ting, når grundlaget er enkelt og hvidt. Det er jo ikke bare et køkken vi har lavet, der er blevet isoleret, hulmursisoleret, sat nye lofter og vægge op, lavet gulvvarme og lagt nye gulve. SÅ derfor har det taget så laaaang tid.,

  Nok om det, skal nok lægge billeder på når der er et endeligt resultat

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *