Halløjsa kære læser 
Så fik jeg lige tid til at smide en “Dagens Molly” på bloggen.
Det har været en heftig formiddag med alt andet end arbejde på programmet.
Og ja – nu siger jeg det bare – jeg startede dagen med en 5 km. løbetur… så irriterende er jeg bare ;)
Og det eneste ikke-kur-agtige jeg har lavet i weekenden var sushi lørdag aften. 
Så nu går jeg på 3. uge med kuren.
Har pt. tabt 6 cm målt omkring taljen… whoop whoop!
Nu har jeg frokostpause inden det går løs med massevis af arbejde på jobbet.
Vil bare lige ønske dig en super god dag!
Tak for besøget :)
Merino Dress og Heaters Leggings >> fra Odd Molly. Støvler fra Primeboots og tørklæde fra Tif & Tiffy >>

4 kommentarer

 1. Hvor er du bare god! Godt gået med både træning og kur :-)

  Ha’ en fortsat dejlig mandag!
  Lotte

 2. Super flot, 6 cm er da vildt meget på den korte tid. Måske skulle man alligevel overgive sig, selvom kure slet slet ikke er mig. Hvad sker der mon så når de 28 dage er overstået, skal man så stadig følge den? Jeg tager hatten af for skovture med smoothies men må erkende at det kommer aldrig til at ske for mig, så meget overskud har jeg slet ikke…. Ærgeligt, men jeg bøjer mig i støvet for dem der kan. Også orke en 5 km løbetur om morgenen, jeg må være lavet af noget helt andet stof for det kunne jeg aldrig overskue. Mine børn var da aldrig kommet afsted i skole osv hvis jeg var ude at løbe …

  Men jeg synes du er så sej, og jeg beundrer din jernvilje, det er virkelig godt gået. Kunne godt ønske at jeg selv var i stand til den slags, men må bare erkende at sådan er det ikke, men det betyder ikke at jeg ikke kunne tænke mig at kigge lidt nærmere i den bog, måske det skal være mit næste køb

  Flot flot ser du ud, jeg synes jo du var åleslank før, men din talje er da “to die for”

  Kh
  Mette

 3. Hej Mette
  Hihi… du kan også tro jeg har brugt lang tid på at tage mig sammen. Men til sidst tænkte jeg at hvis det skulle være, så skulle det være nu.
  Jeg orkede simpelthen ikke at være irriteret heeeele dagen hver gang jeg tog jeans på.
  Jeg ved ikke om det er jernvilje – måske mere stædighed ;)

  KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *