WOW – sikke et efterårsvejr!
Og WOW – sikke en lækker vinterskabning: Rupicola Cardigan.
Jeg vil nu egentlig kalde den en velsiddende poncho – but never mind.
Jeg har valgt den i str. 2 da jeg gerne vil have lidt længde og ikke synes det er type der må sidde alt for stramt.
Jeg er VILD med den. Den er så lækker at have på. Har smukke farver, skønt mønster 
og er kun en lille smule Pocahontas-agtig ;)

Tak for besøget – håber du får en formidabel tirsdag!

Rupicola Cardigan >> og Ladylike Leggings >> fra Odd Molly. Basiskjole fra PBO og støvler fra Carina Martins. 

6 kommentarer

 1. Hold nu op den er fin:-) Men jeg da vist gjort i nælderne. Har lige bestilt en 3 og den er da alt for stram til mig når du har en 2. Øv, for den er bestilt i Sverige og det er så besværligt at bytte. Charlotte op eyec havde godtnok skrevet at hun mente jeg sku tage en 4, men jeg hader når de bliver alt alt for lange i ærmerne og det gør 4 altid. Nå, jeg må se hvad der sker når den dukker op, flot flot er den ihverttilfælde. Kan se de blæser ligeså meget hos dig som her, øv, hvorfor skulle vi ikke have en smuk lang eftersommer/efterår.

  KH
  Mette

 2. Den er altså bare et HIT
  Er VILD med min :-)
  Knuser fra stormy Ebeltoft
  Charlotte

 3. This is a fabulous combo and is gorgeous on you. Watch out for the wind, you may get blown away!
  Hugs,
  Karen XOXO

 4. Så fin du är i den! Ha en fortsatt fin dag! Kram

 5. Tusind tak for jeres kommentarer :))

  Mette – vent nu og se. Den er jo ret elastisk ;) Så det går nok…

  Rigtig god aften :)

  Kh og kram

 6. I LOVE IT! Aiaiai.. Dette blir dyrt… :D
  Stor klem!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *