En frosset morgen i Nordjylland

Godmorgen!
Så er jeg på højkant igen.
Nu i bedre stand men istedet med to ufriske børn.
Jeg tager en halv dag på job og så hjem og reparere.
Denne smukke morgen var alting frosset fast – også vinduer og døre…
– og det eneste jeg havde lyst til var at rulle mig ind i min nye Egotrip ;)
Mmmmmm….
Tak for besøget – håber du får en rigtig god dag :)

Life 
has no remote.
Get up
and change it
yourself.9 kommentarer

 1. Åh, nu blev jag riktigt sugen på den där koftan, och vad fint du matchar med blomman!

 2. Ps. De där skorna alltså…waow!! Du kanske har skrivit om dem?

  • Hej Helena :)
   Ja, jeg kan helt sikkert anbefale den her cardigan. Den er SÅ skøn og blød at have på :)
   Støvlerne er jeg også helt vildt glad for. De er fra Sancho. Og hvis du skal bestille på nettet, kan jeg fortælle at de er store i størrelsen. Jeg er gået et nummer ned :)

 3. Godmorgen søde :))
  Godt at du er nogenlunde frisk igen. Jeg vil lige fortælle dig at jeg er hoppet på de 28 dage :))) jeg er ved dag 5 og har netop guffet havregryn vendt i agavesirup :))) jeg følger den slavisk og synes simpelthen at det er FANTASTISK lækkert. Det kræver god forberedelse, forleden dag spise jeg en hel agurk imens jeg shoppede i salling:) yndigt syn, sådan noget skal lige forberedes inde man tager afsted om morgenen.. Jeg føler allerede ændringer, og jeg er da helt hook på de sidste 23 dage. Har du kunnet holde maven bagefter? Jeg tænker at fortsætte med nogle af måltiderne bagefter kuren, for de er jo virkelig lækre.
  Rigtig god dag. Kh Vicki

  • Hej søde
   Wauw – hvor er du go’! Og ja, den ER go’! :)
   Ja, der er lidt forberedelse om morgenen – men så er det også lidt hyggeligt at pakke ud i løbet at dagen ;)
   Jeg er lidt utilregnelig i øjeblikket (døjer med maven og underlivet) så jeg ved ikke om det “holder” da jeg er oppustet det meste af tiden. Men det tror jeg da. Kan slet ikke undvære mine mellemmåltider nu.
   Jeg venter jo på et gæste-blog-indlæg fra dig ;))
   God dag til dig også :) KH

 4. Så fin du är! Koftan är bara to die for. Hoppas barnen kryar på sig snabbt.
  Kram

 5. Tak, Tigern :))
  Børnene er heldigvis ved at være friske igen – så mon ikke i morgen bliver en super frisk dag! :)
  Kram

 6. Deilig jakke i deilige farger! God bedring til guttene dine:)
  Klem

 7. Håber på god bedring til drengene, dejligt at du er på benene igen… Knus… :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *