3 kommentarer

 1. Hey Annette

  Jeg synes du meget hurtigt skal fjerne din henvisning til Afrikansk Mango fra din side. Det er en fake side og siden har været i mediernes søgelys. Folk bliver flået på deres dankort og det er mere end svært at få sine penge tilbage. Søg evt. yderligere viden via google.

  Venligst
  Suzanne

 2. Hej Suzanne
  Hvor henviser jeg til Afrikansk Mango? ( Jeg ved ikke engang hvad det er? )
  Hvis den har været her, så er det en annonce fra Google – og dem har jeg ingen indflydelse på. De skifter helt automatisk.

  :) A

 3. Hey igen…
  Så kan jeg godt forstå at du bliver forvirret :-)Vidste ikke at Google kunne annoncere på din blog.
  Igår så jeg en meget “interessant”og naiv reklame på Facebook, omkring Afrikansk Mango. Kvinder over hele verden tabte sig med lynets hast når de kombinerede Afrikansk mango med Fat Burn (tror jeg det hed). Det lød jo lidt for godt til at være sandt, men jeg blev alligevel nysgerrig. Da jeg googlede det, fandt jeg ud af, at i flere år har et bestemt firma narret mange penge fra folk med deres betalingsbetingelser, firmaet har været i mediernes søgelys, bl.a. tv2 Jylland, det har skiftet navn nogle gange.
  Jeg er ikke sikker på, at det er det firma “du” henviste til via bloggen, men jeg blev blot helt forskrækket da jeg så “din annonce” og ville blot advare dig :-)
  Men jeg mener at kunne læse at den hp der henvises til, er okay (jeg er dog ikke sikker) :-) Kender heller ikke produktet, men det er noget med koffein og effedrin som sætter forbrændingen i gang og er energigenererende :-)
  Men det har vi OM fans jo ikk brug for…vel :-))

  God dag og beklager forstyrelsen :-)

  Smil Suzanne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *