Kylling med citron og bagte rodfrugter


Kylling og rodfrugter
Til 2 personer
Gør først rodfrugterne klar til ovnen.
Kartofler, gulerødder, persillerod, løg og hvidløg efter behag
skæres i både og krydres med salt og peber og frisk timian eller andet grønt.
Dryppes med ca. 1 spsk. olivenolie.
Bages i ovnen i ca. 45 min.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Til kyllingestykkerne:
2 store stykker kyllingebryst
2 spsk. mel 
Salt og peber
1 spsk. olivenolie
50 gr. smør
1 citron
1 dl. hønsebouillon
2 spsk. hakket persille
Skær kyllingestykkerne i mindre stykker og vend dem i mel blandet med salt og peber.
Steg dem i olie + smør og læg dem på et fad (som evt. sættes i ovnen for at holde dem varme)
Skær citronen midt over, skær et par skiver og gem til pynt. Pres saften ud på panden, tilsæt bouillon og kog op. 
Rør hakket persille og en klat smør i.
Arrangér rodfrugter og kylling på en tallerken og hæld “saucen” over.
Pynt med citron.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Det er ikke verdens smukkeste ret 
– men den er til gengæld nem og lækker ;)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *