Min udsigt lige nu…

 
Alt står i ét. 
Total snestorm.
Hvilken kontrast til dagen i går.
Vildt hyggeligt når man ikke skal noget :)
MEN
– strømmen er ustabil og væk i noget af huset.
Inklusive bryggerset hvor fyret står.
suk!
Håber virkelig vores elektriker kommer rimelig fluks.
Der er allerede ved at være godt koldt her – og vi har desværre ingen brændeovn.
Kun en masse stearinlys ;) 

Her er manden ved at fejlfinde.
Noget med en pumpe i en sivebrønd der er gået i stykker og kortslutter noget af strømmen i huset…??
Nu skal jeg have fundet de tykke sokker og tændt flere stearinlys.
Ses senere :)
Rigtig god vinterdag til dig.

2 kommentarer

 1. Godformiddag

  Puha, det kan jeg genkende. Her er også total snestorm, og min mand er på vej med hans datter og to børn, som skal flyve fra Ålborg til København. Vi håber de kan komme med en bus til Ålborg for det er ikke til at køre i en almindelig bil, motorvejen er ikke farbar sagde dem der kører sneplov da vi ringede og spurgte.

  Hele sidste uge havde vi ingen varme og varmt vand, kun sporadisk, og vi har også en pumpe i vores sivebrønd som står af indimellem, og så slår den al strøm i huset. Og ja, fyret går også ud så det er ikke sjovt.

  Sikke mange “gratis glæder” man har når man bor på landet, sådan er det, men det opvejes jo af alle de andre goder der er. Eneste problem er virkelig kørslen, det er jo nærmest umuligt at komme herfra i det vejr, og sikkert også hos jer, tror vi skal ahve en bil med 4 hjuls træk næste gang.

  Håber snart i får varmen igen, det er altså et mareridt, og så må du tænde en masse lys indtil da.

  Fik du nogensinde vist de nye jeans fra OddM, dem med broderierne som jeg ikke kan huske navnet på, men som du skrev var meget små? Jeg har en ordre hos Deepfling og de har tilbudt at bytte til et nr større, hvis jeg vil det. Vil supergerne høre din vurdering i forhold til feks de hvide og de blå fra sidste sæson

  KH
  mette

 2. Hej Mette

  Ja, sikke er vejr!
  Afventer elektrikeren, som forhåbentlig kan fixe det :)

  Vedr. jeans: Jeg kunne ikke skrue mig i en str. 2 selvom jeg passer vintermodellen i str. 2 super fint. De nye er magen til de hvide i størrelsen. Jeg har lige modtaget de sorte i str. 3 og de passer. Det er svært at vise prøvning af sorte jeans, men jeg skal nok prøve. Må lige have noget bedre dagslys ;)

  Rigtig god 2. søndag i advent.

  KH A :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *