Disobedient Jacket premiere

Halløjsa
Så er der indvielse af Disobedient Jacket > og Debaser Pants >
Jeg er SÅ begejstret for begge dele
MEN altså noget utilfreds med Odd Molly’s størrelser.
Jeg har cardiganen her i str. 1 og bukserne i str. 3 – jamen altså… SÅ bred er min mås da ikke…?
Et eller andet må de have gjort forkert.
Det er lidt svært at vise sorte bukser – men pasformen er stort set som de hvide fra forrige sæson. Lovely.
Og cardiganen er i princippet Canna cardiganen uden alt det dér irriterende stof foran.
TWO THUMBS UP!
Tak for kigget – håber du får en super decemberdag :)

5 kommentarer

 1. hej

  Hold da op et flot sæt. Men nu er jeg rigtig glad for at jeg annullerede min ordre på et par i str 3, det ville aldrig være gået. Fik det ændret til et par i str 4, og det var da vist nødvendigt, er meget større end dig nedom, og ja , også foroven
  Har også lige modtaget denne cardigan, bare i den pink/gule version, den er superfin og sidder perfekt. Jeg elsker jo canna men du har helt ret, sommetider er det lidt for meget med alt det stof foran, der er denne lidt mere enkel.
  Bukserne får jeg i grå eller pearl hedder den vist, får af en eller anden grund aldrig brugt sorte jeans, mærkeligt, for med min bagdel mv ville det jo være en godt valg med den slankende effekt farven har.

  Superfint sæt og et stort forsinket tillykke til dig igår, nåede det ikke men du fik jo rigtig mange hilsner og jeg håber du havde en dejlig dag. Smukke blomster fik du jo ihverttilfælde mange af

  Kh
  Mette

 2. Kære Annette
  Super fint sæt. Hvor har du ret i forhold til bukserne. Jeg synes de svinger alt for meget i størrelserne. Jeg har et par chinos fra dette efterår i str. 2 som er lidt for store i det, og jeg kan næsten ikke få måsen ned i de hvide jeans fra sidste forår i str. 3. Det gør det ikke lettere for os net-shoppere. Jeg glæder mig til at modtage de nye i den gule farve (i str. 3 :-).

  Kh. Birgitte

 3. Hvor er det et lækkert sæt – kan se at jeg så også skal have bukserne i 3 denne gang ;o) Tillykke med dagen forleden i øvrigt ;o)))
  Knus Lone

 4. Godmorgen og tusind tak for jeres kommentarer :))

  KH og knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *