Hundeterapi

Maico er Magnus’ bedste ven.
Maico er en labrador og vi låner ham en gang imellem.
Magnus elsker dyr – og i særdeleshed Maico.
Når Magnus’ aspergertungsind og ocd-tvangstanker er værst – så virker den evigglade hund som et lille mirakel.
Tak fordi du findes Maico!
Og fordi dine mennesker er så gavmilde og tålmodige.
Så blev det pludselig en lidt lysere søndag eftermiddag ;)

Maico og Magnus

10 kommentarer

 1. hej
  Ja hunde kan gøre meget godt for os mennesker,
  At have et barn med de diagnoser må kræve sin kvinde/mor.Er lærer så kender problematikken, mine egne er dog fri for noget- lucky me
  vh
  Henriette

 2. Skønne billeder :o) Ville være rigtigt godt hvis han kunne ha’ den (eller en selv) hver dag- Tænk at komme hjem til en der altid er glad og frisk på “leg”, gåture- lytte osv.

  Så skønt billede det sidste.

 3. Åhhh en hård start for et ungt liv – en hund er en SKØN terapi for krop og sjæl – jeg har haft hund stort set hele mit liv :-) Jeg kan slet ikke forestille mig mit liv uden…….

  Skønne billeder.
  Knuser
  Charlotte

 4. Så fiiine bilder<3 nydelig sønn du har. Hilsen Hege

 5. For en skjønn gutt! Han ligner sin mamma<3 Og jammen er han heldig som har en slik god venn, som også kan være til hjelp for han:) Flotte bilder! Vi er i en prosess med min sønn, der vi håper å få en diagnose snart og riktig behandling. Godt å vite at vi ikke er alene.
  klem

 6. Det er ikke lett, det dere står i. En god og myk hund, en som logrer og alltid er glad for å se en, gir mye latter og god trøst!
  Jeg sender deg mange varme tanker.
  Hilsen Ingrid

 7. Tusind tak for jeres søde kommentarer og varme tanker :))

  Jeg vil også rigtig gerne selv have en hund – men der er jo flere ting der følger med den slags – og hele familien skal jo gerne synes det er en god idé, så det bliver ikke lige med det samme, tror jeg ;)

  Angelin – Jamen jamen, jeg vidste ikke din søn var i udredning. Er det også inden for autistspektret? Nej – I er bestemt ikke alene…

  KH, kram og klem :)

 8. Det er jo nesten bedre å ha en hund, kun til låns, da får man kun gleden ved å ha den. Å ha en hund på heltid virker som mye arbeid! Jeg tror ikke min sønn er autistisk på noen måte, men han sliter med sterke konsentrasjonsvansker, og gjør det veldig dårlig på skolen. Hjemme er det også vanskelig pga at han aldri klarer å ta i mot beskjeder, lære seg vaner osv.. Alt blir en kamp og vi har mye konflikter. Jeg håper at vi får det lettere når vi finner at hva som er ‘galt’ med ham. At han får det bedre. Takk for at du deler, det setter jeg stor pris på!
  klem

  • Ja, det er jo rigtig :) Sådan tænker jeg også lige nu ;)

   Det bliver SÅ godt at få en eller anden form for diagnose for din søn. Det giver en god forståelse – både for jer og ham – og er med til at han får det bedre.

   Klem

 9. Hej Annette!
  Ja sådan en dejlig hund kunne vi godt bruge her! Vi besøger en som børnene er helt vilde med, men det er så langt væk at det kun bliver 2-3 gange om året…
  Nu er min ældste også igang med samme undersøgelse, endelig! Det er tungt lige nu, den lille sidder helt fast efter juleferien… Nogle gange ville man ønske den ikke var obligatorisk ;-)
  Knus og tak for altid fine ord og billeder!
  /Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *