5 kommentarer

 1. Hihihi Annette,

  Kender det ALT for godt – HVOR ER DE FEDE…..

  Happy shopping.
  Knus
  C

 2. du skal da vælge de lyse- de passer bedst til dit tøj:) synes jeg
  Knus
  Henriette

 3. Ha ha …man må unnde seg litt i ungdommen :-)
  Thank god ….de hadde ikke noen dom passer meg ;-)
  GO FOR IT !!!
  Klem Barbro

 4. Ih altså, de er sindssygt flotte. Har kigget mange gange, mens dels har rigtig mange støvler i forvejen og dels synes jeg at de er dyre, selv nu med halv pris. Er godtnok fristet men har virkelig hoppet igennem under udsalget og også købt en del af de første nye ting så jegmå nok hellerenstyre mig. Er spændt på at høre om du kunne lade dem være….

  Kh
  mette

 5. Tak for jeres kommentarer… haha… ja, sikke et luksusproblem, hva’? :))

  Jeg er helt vild med alle 3 og jeg synes som dig, Mette – også at de er vildt dyre.

  Jeg har luret på et par lange lyse Primeboots også – men KAN jo virkelig ikke forsvare at købe flere støvler.

  KH og kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *