Favoritter Odd Molly SS2 / Spring 2013

Spring // Summer 2

Så er Odd Molly’s anden forårskollektion for 2013 released til forudbestilling.
OH MY GOD!
OOOH YESSS!
DAMN…!
 – I’M GONNA BE RUINED!

8 kommentarer

 1. Godmorgen
  Hold nu op det er fine ting. Jeg ville lige tjekke hos deepfling, de frigav jo til forudbestilling fra idag d 11, og i min naivitet tænkte jeg at med tidsforskellen så ville det først blive her til morgen. Hvor dumt, for rigtig mange styles er allerede fuldt booket, gad vide hvordan det kan lade sig gøre…..

  Lækkert er det ihverttilfælde, selvom jeg har det lidt svært med forårstøj lige nu hvor det er bidende kold vinter og der er længe til foråret. Men sådan er det jo, sæsonerne er blevet forskubbet og det må jeg nok vænne mig til,
  Har en eller anden aversion mod lynlåse i strik, men den bikertrøje/jakke er simpelthen på fin så måske må jeg lave om på det.
  Rigtig god weekend
  Kh
  Mette

  • Hej Mette
   Ja, hos Deepfling gik det godtnok hurtigt! Der var også flere styles der allerede var udsolgte da jeg var inde og kigge.
   Jeg ser ikke på det som forårstøj – og de styles jeg har booket er også de tykke strikjakker og strikkjoler, som kan bruges nu. Så må jeg se om der er silkesager tilbage når jeg er nået dertil ;)

   Go’ weekend.
   KH A

 2. Det här blir dyrt men va roligt att se dessa underbara plagg!
  Några inköp blir det här också!

  Ha en härlig dag!
  Kram Cathrine

 3. Så mycket snyggt så jag blir helt knäsvag:)
  Kram

 4. OMG, Herreguuud så mye fiiint, blir helt gal. Skikkelig godt humør av å se disse bildene. Hvordan skal dette gå, jeg som må spare for jeg skal til London i april. Meeeen det er jo lenge til, hm. Vet du forresten om noen bra butikker /Odd Molly i London? Ha en suuper helg søte du:)

  • God tur :) Jeg ved ikke om der findes Odd Molly forretninger i London – det glemte jeg at undersøge ;)
   Jeg kan anbefale “Fortnum og Mason” og “Liberty”. De er fantastiske at man MÅ bare se dem. Men generel shopping…. hmmm… det kommer jo an på hvad du er ude efter. Der er jo også superhyggeligt i Notting Hll – delen :)

 5. Lovely knit biker jacket ser jättefin ut!! Hoppas inte resten är nåt att ha ;-)
  Kramar

 6. ❤In love❤
  Kram Anna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *