Vinterens favorit

Egotrip Knit Coat
– er uden tvivl min vinterfavorit.
Den er lige tilpas lun til mit stillesiddende arbejde i et gammelt utæt hus med træk fra vinduer og vægge.
Og den store krave gør underværker for min nakke og skuldre, som aldrig er helt enige med mig ;)
Den kan bruges med en top og jeans under. Eller over en lille kjole og leggings.
Og så selvfølgelig som overgangsjakke.
Skal i den grad styre mig for ikke at købe den i bare én farve mere 
– men med de bestillinger jeg har på Odd Molly SS2 >, så må jeg hellere styre mig.
Tak for besøget – rigtig god vinterdag til dig :)
 
Kön & Mön Jeans >
Støvler fra Primeboots

15 kommentarer

 1. Den är så himla fin i den färgen!
  Kram!!

 2. Det är ju härligt att se snön yra runt dig, och ändå längtar jag efter gräset. Fin du är i koftan.
  kramar!

 3. Min också! Så varm, skön och fin!
  Du klär jättebra i den =)
  Mvh Maria, Åkersberga

 4. Hej Annette
  Jeg har den i pink, er meget glad for den:)
  Smukke farver.
  KH
  Henriette

 5. Hej

  Er helt enig, den er genial. Har næsten lige købt den hos Hanne Øvad, til halv pris, og jeg elsker den. Tilpas varm, hyggelig og praktisk. Havde stor fornøjelse af den da vi kørte til København, så man ikek skulle sidde i den tykke vinterjakke i bilen. Den er virkelig et godt køb. Kan ikke huske de andre farver, udover pink, er der flere?

  KH
  Mette

 6. Hej igen
  Jamen inspireret af dit indlæg har jeg så lige købt en mere i de blå farver. Fik lige en mail fra Karen på Full Circle, hun har sat de sidste vinterrester ned med 60procent. Så jeg slog til,elsker blå og glæder mig. Den var meget billig så nu håber jeg bare den ikke bliver taget i tolden….
  Kh
  Mette

  • Hej Mette

   Hehe… ja, sådan kan det jo gå :)
   Den blå er virkelig virkelig flot. Jeg er så fristet af den grå og sorte. Og har du set den karamelfarvede?
   Jeg har set nyhedsbrevet fra Karen og ville gerne bestille en anden cardigan – men fragten bliver næsten 200 kr. og med risiko for told… så er besparelsen næsten væk – øv.
   Krydser fingre for dig ;)

   KH A

 7. Jeg har set de andre , de er superflotte. Ku godt ha brugt den sorte, men den karamelfarvede er for lys til mig. Du har ret,portoen er vildt dyr, men jeg købte en poncho og et par lange strømper også, og selv med den dyre Porto, var det stadig billigere. Nu håber jeg så bare at den ikke bliver taget i tolden. Sker det, så er det sidste gang jeg vover at købe der.

  Kh
  Mette

 8. Hei:) hvilken størrelse har du på din flotte jakke? Mvh Hege

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *