Simplicity Improved Dress

Love at first sight
Simplicity Improved Dress er ganske enkelt lækker!
Den er netop landet og jeg er VILD med den.
Jeg er hoppet direkte i den uden underkjole eller noget – så du må vente med billeder forfra til i morgen.
Den er liiidt gennemsigtig ;)
Jeg har købt den i str. 1 fra Deepfling >
og den svære øvelse går nu på ikke at bestille den i alle farver ;)
Nu vil jeg kaste mig i sofaen med børn, mand og popcorn og drinks og nyde X-factor.
Tak for kigget – og rigtig god aften til dig!

5 kommentarer

 1. ;-))

  Glæder mig til at se den forfra. Meget smuk ryg ……den skal der vist kigges nærmere på :-)

  Rigtig god X-aften
  Charlotte

 2. Superflot til dig. Jeg har lige sendt min str 3 retur, den var for afslørende til min alt for tykke kroppe. Desværre for den er rigtig fin. Jeg spekulerede bare lidt på hvordan så tynd en bomuldskjole bliver i vask?

  Nå, men smuk er den jo på dig, men i din størrelse ser stort set alt joogså flot ud, det må være fantastisk.

  Jeg skullejo nok ikke være gået igang med fredagsslikket under x-faktor, det hjælper jo ihverttilfælde ikke på vægten. Får kun slik fredag og kan slet slet ikke styre det, øv. Må vist tage en kold tyrker snart.

 3. Ups,iPaden igen…. Glæder mig til at se dig forfra, og ja, så er det jo spændende om du ender med flere farver, det Er jo en super hverdagskjole som er nem at bruge, så et par stykker er vel ikke for meget-smil

  God weekend

  Mette

  • Tak, Mette :)

   Hihi…. du er vist ikke altid gode venner med din iPad ;)
   Ja, jeg er også spændt på hvordan den klarer en vask. Den ER tynd og man skal have noget under, synes jeg – ellers mener jeg også den er for afslørende :)

   Rigtig god weekend
   :) A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *