Plus Fine prøvning

Så fik jeg endelig mulighed for at prøve lidt mere af de skønne nyheder fra Plus Fine.
Her er det “Tulle Blouse” > som jeg prøver i str. medium.
Den er lille i størrelsen, synes jeg – det er jo én af den slags der ikke må sidder for tæt.
Den har et herlig let og casual udtryk med fine både feminine og rå detaljer.
Dertil har jeg basistop fra Odd Molly under, yndlingsjeans fra Kön og Mön > samt tørklæde fra Nü by Staff.
Så er der da lidt forår i luften selvom naturen stadig er frosset til :)
Tak for kigget!

11 kommentarer

 1. Godformiddag

  Jamen altså, den bluse og de jeans er lige mig, totalt cool, afslappet og alligevel superflot. Jeg synes det klæder dig SÅ godt når du dyrker den side af dig selv. Ikke at de fine kjoler osv ikke er smukke til dig, men jeg kan godt lide den lidt rå stil, til dit meget feminine udtryk som du har i dig selv.

  Er de fra DOT, eller hvor skal jeg lede? Det er perfekt tøj til en alm hverdag og som hjemmegående er det jo dem man har flest af

  KH
  mette

 2. Hej Mette
  Tak for dine søde ord :) Jamen, jeg kan også mærke at jeg rykker mig mere og mere over imod det lidt mere rå. Eller i hvert fald kontrasten mellem det rå og det feminine.
  Alt er fra DOT – de har bare ikke fået det på shoppen da de er er på messe i de her dage. Men du kan altid ringe til dem. Der er åbent til kl. 16 både i dag og i morgen – og så selvfølgelig alle hverdage til kl. 17.30.

  KH A

 3. Så fina bilder på dig och ljuset. Det är allt lite vår i luften.
  Kramar och trevlig kväll

 4. Jeg synes den stil klæder dig virkelig godt.
  Jeg kender ingen butikker heromkring der forhandler Kön&Mön, så jeg må vist til Strandby en tur. Er usikker på størrelsen på jeans, har jo lagt mig ud, men vil simpelthen ikke gå en str op. Men jeg er nødt til at prøve dem, så måske skal jeg smutte med til Frederikshavn i denne uge, min mand skal arbejde, og så kunne jeg jo køre et smut ud til DOT. Er vild med begge dele, også den hvide printede t-shirt med tekst du viste forleden, den er så fin under cardigans, og specielt de lidt mere feminine, flot kontrast

  KH
  Mette

  • Tak, Mette :)
   Ja, det ville da være en god idé at køre ud til Dot. De har også en masse vildt gode ting til halv pris i øjeblikket. Bl.a. nogle af de lækre strik fra Kjederqvist og skønne sager fra Chill Norway :)
   KH og god søndag :)

 5. ihhh hvor ser du SKØN ud – tilslutter mig 100% Mette´s betragtning – du ser LÆKKER ud i den lidt rå stil – det kan jeg også rigtigt godt lide – det ser FEDT ud :-))

  Knuser
  Charlotte

 6. Kan du sige noget om hvordan bukserne er i størrelsen?

  KH
  Mette

  • Hej Mette
   Jeg synes bukserne er meget normale i størrelsen. Jeg tager jo som regel bukser så de ikke sidder “malet på” da jeg ikke bryder mig om det. Så jeg har de her i 29 :)
   KH A

 7. Hej Anette
  Nu har jag sett de superfina jeansen på dig och blev så inspirerad att jag beställde dom från Kön&Mön webbutik! Finns ju inte att få tag på i Sverige så vitt jag vet. Tack för att du visade dom! Förresten är du sååå snygg i de kläderna:)
  MVH Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *