AJ.117 – what white jeans need

Mmmmmm – lørdag formiddag….
Sove længe, masser af latte, sol, fuglekvidder og helt stille vejr. 
Og ja… altså minus 3 grader. 
Men lad nu ikke fakta ødelægge en god historie ;) 
I dag vil jeg vise dig en fantastisk bluse.
Den er fra AJ.117 Project og hedder Moe.
Den fås i mange forskellige farver, som alle er unikke fordi de er håndfarvede.
Jeg har valgt farven khaki i str. medium. Og det var den sidste de havde i Bahne.
Du kan læse mere om AJ.117 Project her >
Jeg synes blusen er perfekt til de hvide jeans fra Odd Molly.
De kan godt trænge til lidt råt når de er så feminine. 
Mine jeans er fra sidste forår, men du kan finde lignende her >
Kæderne er fra Icon > og støvlerne er fra Sancho >
Tak for besøget – rigtig god lørdag til dig! :)

14 kommentarer

 1. Hej :) Så helt utrolig fin du er – som altid :) Og synes altså det klæder dig helt utrolig godt med det mørkere hår. Og så måske et lidt ‘frækt’ spørgsmål: har du mon stadig din Ladylike dress i Almost black i den korte model? Hvis du har, er det mon så en af de kjoler, som snart skal have ny ejermand, for så er jeg interesseret :) Håber det er okay, at jeg spørger :)

  Mange hilsner og rigtig god weekend
  Ditte

  • Tak, Ditte :)
   Det er da ikke et frækt spørgsmål.
   Men det er desværre ikke en af de kjoler der skal flytte foreløbig ;)

   God weekend til dig :)

  • Tusind tak for svar :) Kan godt forstå at Ladylike ikke skal flytte ud af dit skab foreløbig – den er bare så fin. Så nu må jeg på jagt – måske jeg kan være heldig at finde den på Trendsales. Må jeg spørge, hvordan den er i størrelsen? Er den normal eller stor? Synes ikke altid det er så nemt at finde ud af OM størrelser :)

   Mange hilsner og rigtig god weekend :)
   Ditte

 2. SMUUUUKT :)))) skønne skønne farver. Jeg havde også mine Sabchos magen til dine på igår, mine er dog udgaven med ørnene, men skønne.
  Jeg har lige opdaget nogle lækre jeans fra et mærke som hedder Sexy Woman. Mine er baggy og virkelig lækre. Jeg kan godt lide at jeans ikke sidder så tææææææt:)))

  Jeg har fået bestilt din lækre anbefaling:) ruuuude ruders t-shirt. Butikken sender gerne, og de er meget meget venlige. Ekspedienten sagde : der er jo huller i forneden, det er altså ikke os der har klippet i den:)) Annette, er der også huller i din grå RudeRiders t-shirt? Det synes jeg ikke jeg kan se på dit billede.

  KH Vicki

  • Taaak, Vicki :)
   Åh, de støvler med ørnen er bare SÅ fine :)
   Jeg kender ikke de jeans. Sender du mig ikke et billede? ;)
   Jeg har lige tjekket t-shirten. Jo, der er sådan nogle meget små hakker i kanten helt forneden. Ikke noget jeg har lagt mærke til før du nævner det. Uh – du kan glæde dig! :)

   KH A

 3. Mmmmm.. Lekkert!
  Klem:)

 4. Hold nu op hvor ser du stang hamrende lækker ud – som altid – men det er da det flotteste sæt pift pift :-)))

  Knuser
  Charlotte

 5. Du ser skøn ud :o)) Jeg “opdagede” også det mærke i efteråret- købte en af de helt mørke tunika’er med strik ærmer- det kunne vores lyse møbler ikke li’- kunne ikke forstå i starten at jeg havde så “beskidte” hænder.. det var når jeg trak op i ærmerne, så smittede den a’ + jeg ikke kunne forstå at mine møbler “pludselig” blev så grå- vaskede dem a og tænkte hmm… lige indtil jeg fandt ud af at det var min tunika… så den måtte altså flyte tilbage til Bahne.. Så nu har jeg bare købt det lyse- og ikke mere af det mørke, selvom jeg syns den mørkegrå farve er noget så fin.

  Tak for kigget :o))

  Kh Karin

  • Tak, Karin :)
   Ej – det var da for dårligt med sådan en tunika. Jeg prøvede også en mørkegrå i efteråret engang – det var da godt jeg ikke købte den ;)
   KH A

 6. Det er utroligt lækkert materiale så silkeblødt og helt fantastisk at have på…! Den er faktisk blevet rigtig populært mærke, men også lidt dyrt. jeg har den selv og i grålige nuancer også :-))
  Rigtig fin søndag – kram

  • Ja, jeg har også hørt at de ikke ville have flere forhandlere nu. Så er man altså populær ;)
   Jeg synes ikke det er dyrt – men det er nok fordi man har vænnet sig til Odd Molly’s priser.
   RIgtig god søndag til dig :)
   Knus

 7. Ja…. prøver altid derefter at “gnide” hænderne på stoffet- skifter de farve- så hænger jeg på plads. Syns heller ikke det er dyrt- det jo rigtigt lækkert og flot- og når man raskt giver 1500-2000,- og mere uden at blinke, for at der står Odd Molly i nakken , så syns jeg ikke dette er dyrt.

  Mvh Karin

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *