Normalt føler jeg ikke jeg følger moden.
Jeg finder de ting jeg godt kan lide. Uanset om det er “trendy” eller ej.
Jeg ser meget på om jeg kan lide farve, facon – og om jeg jan lide at have det på.
Og så – selvfølgelig – om jeg ser ok ud i det :)
Nu har jeg så set at forårets “store” farver skulle blive, sort, hvid og abrikos.
Oh yes!
Så ER det da herligt at det lige nøjagtig er den cardigan fra sidste år, jeg har valgt at beholde ;)
Her har jeg sat den sammen med forårets Washup Dress > og vinterens Ladylike Leggings.
NU skal jeg ud og lave billeder i solskinnet.
Rigtig god søndag til dig :)

Pointers Cardigan, Washup Dress og Ladylike Leggings fra Odd Molly.
Tørklæde fra Rude Riders og støvler fra Fly London.

4 kommentarer

 1. Sikke en fin kombination – det passer perfekt til dit flotte nye tørklæde – det er bare SÅ SEJT :-)

  Solskins knus
  Charlotte

 2. Tak søde – jeg er også bare så GLAD for mit tørklæde :))
  Jeg fik aldrig svaret dig – nej, jeg beholder ikke mesh-kjolen. Duer ikke til min lille barm ;)

  Knuser
  A

 3. Kære Anette
  Jeg er fast læser af din fine blog og glæder mig hver dag til at se hvad du nu har fundet på at kombinere. Du har så fin en smag. Mit besøg på din blog er dog ved at blive ret dyrt. Har investeret i Rude Riders tørklædet samt en fin bluse derfra med nitter. Den fine cardigan med kranier er på vej, det samme er en AJ 117 top. Dog ikke helt den samme. Derudover er Køn og Møn også på vej. Elsker de mere rå items. Har dog også Mollyer i min samling, men de kommer desværre sjældent på, da de bliver lidt for pussenussede for mon smag. Men på samme vis som dig elsker jeg støvler…kan simpelthen ikke få nok. Er også helt vild med dit engle smykke. Det passer så fint til det søde og det mere rå. Og ja elsker bestemt også dine fine stemningsbilleder fra naturen. Ville ønske jeg havde mere tid til at gøre mit kamera selskab.
  Glæder mig til mange flere indslag fra.
  Knus den faste læser

  • Kære faste læser :))

   Tusind tusind tak for din dejlige kommentar! :))
   Det er lige præcis den slags der giver mig energien til at blogge :)
   Jeg er glad for jeg kan inspirere dig – jeg elsker at dele når jeg finder noget jeg er begejstret for. Og så er det jo sjovt at høre hvor forskellig mine læseres smag er.

   Knus og rigtig god forårsdag :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *