8 kommentarer

 1. En bukett roser kan gi utrolig mye glede, og når helgen kommer er det ekstra koselig å pynte med blomster. Ønsker deg ei riktig god helg Annette :-). Merete

 2. Trevlig helg!
  Kram

 3. Smukke smukke roser, de er simpelthen så fine.

  Håber du nød din fredag aften. Jeg var en tur hos JackieO igår, der var desværre ikke så meget tilbage, og slet ikke det jeg gik efter. Men fik alligevel nogle fine ting . Ærgerligt den fine butik lukker, var jo storkunde dengang Birgitte Køhler havde den, og da de stadig forhandlede OddMolly. Altid ærgerligt når gode butikker lukker, og ærgerligt for ben.
  Må nå Dot næste gang , det var der desværre ikke tid til igår
  Rigtig god weekend, håber du er ved at have styr på konfirmationen…..

  K
  Mette

  • Tak, Mette :)

   Jo tak, vi havde en hyggelig aften – men vi er fortsat influenza-ramte :(
   Ja, det er ærgeligt jackie O lukker, men jeg synes også hun har købt forkert ind de sidste par år. Især ærgeligt hun stoppede med Odd Molly.
   Jeg synes nu også Køhler var lidt halvkedelig – men hun havde i det mindste OM ;)

   Nu har jeg store forhåbninger til den nye forretning der åbner der hvor Jackie O lå før. Det er hende der helt oprindeligt startede forretningen – Marie Tve – kan du huske hende? Hun åbner igen. Vist allerede i næste ugen. Forretningen hedder Must.

   Jeg har SLET ikke styr på konfirmationen. Men vil bliver kun lige omkring 30, så mon ikke det går… ;)

   KH A

 4. Mener selvfølgelig ærgerligt for byen og ikke for ben, sikke noget vrøvl. Man kan altså ikke bare skrive løs på den iPad, det går altid galt

 5. Synd for jer, håber snart det letter.

  Er enig, der er mange af hendes mærker der er for “fine” til min smag, men der var også gode ting indimellem.

  Jeg ku bedre lide Køhler, og det var jo OddMolly jeg gik efter der. Synd at JackieO droppede det, det var en fin kontrast til hendes andre mærker.

  Kender ikke stifteren men det vil jeg da glæde mig til. De sagde igår at de regnede med at holde åbent en åndes tid endnu.

  Du skal nok nå konfirmationen, 30 lyder hyggeligt, vi var ca det samme til mine børns konfirmation. Vi har næsten ingen familie, eller meget små familier. Bare du har styr på maden så skal det andet nok komme.

  Håber det ender med en fantastisk dag, jeg synes konfirmationer er rigtig hyggelige.

  God bedring
  K
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *