One more Crumble


Undskyld!
Jeg har gjort det igen.
Forbrudt mig mod mine egne regler.
Må jo ikke købe samme model i flere farver.
Men jeg kunne ikke modstå den.
Da jeg først have prøvet Crumble i bolchefarverne >
måtte jeg bare have den i chalk også.
Og kjolen > med – men som du kan se på indlægget fra i går, 
er den desværre for stor til mig og derfor til salg.
Er nu på jagt efter en str. 1.
Cardiganen her har jeg dog i str. 2 da jeg synes den bliver for kort og stram i str. 1.
Cardiganen er bestilt hjem fra Deepfling >
Har de ikke din størrelse, er den også at finde hos Lisen >
I dag har jeg – pga af det frosne forår – lyst til at kombinere med sort.
Men jeg har planlagt prøvning med denne herlige sag >
hvis vejret er med mig senere i dag ;)
Odd Molly Crumble Cardigan >  og Silky-knit Skirt samt Candice Cooper sneakers >
Tak for besøget :)

5 kommentarer

 1. Rigtig lækker cardigan…og kan man få for mange af dem?! ;-)

 2. Haha – nej, det er rigtigt :) Tak, Nola :)

 3. Jamen jamen hvor er du bar fiiin altså. Skøn cardigan, og så eeeelsker jeg bare de Coopers med stjernerne. Jeg købte dem også i efteråret ( selvfølgelig efter inspiration her fra :-) ) men tænk, mine laver stjerneskud. Ihvertfald falder stjernerne af indersiden, jeg har mistet tre. Jeg håber at nogen har nået at ønske noget imens de faldt ned, jeg opdagede det desværre ikke :-) så jeg fik ikke samlet dem op.
  Hvad kommer du mon indenunder din silkknit skirt? Jeg synes det er så elegant at man kan ane benene igennem, men hvad går du mon foroven? Det kan jeg ikke rigtig gennemskue ude fra billederne,og måske vil du dele hemmeligheden med os 1000 der læser med lige nu:-)
  Skøn skøn lillefredag til dig og der læser :-) KH Vicki

 4. Tak, søde VIcki :)
  Øv med dine stjerneskud – det er jo ikke lige den slags stjerner man har lyst til at miste ;))
  I dag har jeg almindelige kraftige sorte leggings under. Nogle gange bruger jeg ladylike leggings, men fordi de er hulmønstrede har jeg et lille skørt under når jeg bruger dem :)
  Rigtig herligt lille-fredag-aften til dig også :)
  KH

 5. Love it! Selvsagt måtte du ha begge:)
  klem

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *