Aunt Edna Short Dress

Her prøver jeg
Aunt Edna Short Dress
– og den ER sandelig kort :)
Sådan set mere tunika-agtig end kjole-agtig.
Det er egentlig også ok – jeg forventede bare en kjole efter at have set produktbilledet ;)
Jeg skal lige huske at fortælle at jeg er 172 cm høj (ifølge pas ;)
og har bestilt kjolen i str. 2 hos Lisen, som har den i 2 farver – se her >
Og nu er spørgsmålet så:
STAY og GO?

5 kommentarer

 1. ÅÅÅh jeg havde bestilt den i to farver og glædet mig.. Men ..ak.. De røg tilbage hvor de kom fra, jeg opøvede dem meget firkantede kasse-agtige og de stjal mine former og gjorde det hele firkantet, mente min mand. Jeg er ellers næsten altid for et “stay”. Men.. Ikke med aunt Edna. Jeg ville vælge at hoppe i Forsome i samme farve hver gang istedet :-)
  Kh Vicki

 2. Jeg er helt enig med Vicki – min er også røget tilbage – har ovenikøbet slettet billederne til bloggen, da den IKKE gjorde noget godt for mig – så GO.

  Knus
  Charlotte

 3. Jeg er meget glad for min, rigtig god til leggens og stramme bukser. Dejlig hverdags ting
  Måske skal der lidt former til….den klædte dig for øvrigt rigtig god C .. fotoet var dårligt.
  Men er man i tvivl så go.
  kh judith

 4. Helt klar en go. Den er kedelig og for kort. Synes helt klart Forsomr er et meget bedre valg de dag hvor du har lyst til en tunika. Denne her er bestemt ikke en kjole, så skal man da være meget vovet……

  Du har så meget andet der er meget flottere.

  K
  Mette

 5. Tusind tak for jeres kommentarer som matcher min endelige beslutning: GO!
  Og ja – da jeg lige kom i tanke om stakkels Forsome, som ligger næsten glemt i skabet – så var jeg ikke længere i tvivl ;)

  Rigtig god aften :)

  KH og knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *