Sommerens bedste kjole – part 1

The Buzz Sleeveless Dress >  og Ca’shott Sandaler >


The Buzz Sleeveless Dress
– er en kjole lige efter mit hoved.
Indbegrebet af den perfekte Molly-kjole!
Jeg har bestilt den hjem i str. 1 fra Lisen, som har den i 3 farver – se her >
Jeg prøver den – enkel og smuk som den er – kun med sandaler og jeansjakke til.
Love it :)


PS. billederne er ikke taget i dag – der er alt alt for koldt ;)

Odd Molly Biteback Jean Jacket >
Tak for kigget :)

12 kommentarer

 1. Det ser fantastiskt varmt och skönt ut i Danmark;) Fin klänning också.

 2. Den er så smuk den kjole – desværre er jeg alt for kort til at bære den – gid de lavede kjoler i 2 længder :-)

  Knus
  C

 3. Hei Annette!
  Kjolen er aldeles nydelig til deg:) Jeg elsker også Norton skirt og Temptation cardigan. Dine bilder er en fin oppmuntring idag! :) Takk for dine skjønne, trøstende ord inne hos meg, og for gode tips. Jeg burde kansje ta en tur til legen og ta en blodprøve for å se om jeg har noen mangler..
  Klem og ha en fin dag!

  • Tusind tak, Angelin :)
   Ja, prøv at se hvordan det går. Ellers er det måske en god idé med en blodprøve? :)
   Håber du snart får det bedre.
   Klem :)

 4. Hej

  Hvor er den fin, og modsat Charlotte synes jeg længden er perfekt. Den kan dække mine tykke knæ og ben iøvrigt. Jeg er selv meget fristet,ø er den alm i størrelsen synes du? Og har du den på uden underkjole, tænker på at det kan blive for varmt senere. Er i tvivl om det skal være denne eller den almost Black men denne er vist mest sommerlig.

  Tak til jer begge for søde hilsner på min fødselsdag….

  KH
  Mette

  • Hej Mette
   Ja – jeg synes også den er fin. Jeg tror Charlotte mener at det er hende, den er for lang til ;))
   Mht. til størrelse. Ja, jeg ligger jo mellem str. 1 og 2 og har valgt 1 for at få den til at sidde helt til, hvilket jeg bedst kan lide med strikkjoler.
   Den sidder klart bedst uden underkjole – og jeg prøver den også her uden noget under. Men, Mette – har du set de nye underkjoler (http://lisen.dk/search.asp?keyword=557+keyhole) de er tyndere og lettere end dem i silke. Jeg har lige bestilt én efter at have prøvet skørtet, som er top-lækkert! :)
   KH A

 5. Smil- ja, er helt med påsat det er det hun mener, det fik jeg bare ikke skrevet.

  Har købt den chalk af de nye underkjolerne, så ja, den kender jeg godt. Det er noget helt andet end dem i silke, faktisk mere en rigtig underkjole. Købte den til chiffon dress bla.

  Jeg synes også de skal sidde til men en strikkjole er også meget afslørende når man ikke er slank som dig. Men jeg tror jeg går efter en 3 og håber den er stor nok. Den skal jo ikke være løs, det har du helt ret i, så hvis ikke 3 kan bruges uden at være alt for afslørende så skal jeg ingen have, den må ikke være for stor, en strikkjole kræver at den følger kroppen. Det er også ok når man er lidt rund, hvis bare den er skåret rigtigt.
  Tak for hjælpen

  KH
  Mette

 6. Hvor er den lækker – skulle jeg have en, skulle det være den lange udgave – og i netop den farve du har valgt ;o) Har dog lige været heldig at få fingerene i Tricolor dress fra sidste år i indigo – den er altså også mums ;o) Måske skulle jeg få taget billeder – synes bare ikke at kropsfarven helt er go’ til korte ærmer og bare ben ;o))
  Knus

  • Hej Lone
   Ja, denne farve er altså virkelig lækker! :)
   Modelmæssigt ligner den meget Tricolor, som jo altså er – ja, mums :)
   Jeg tror simpelthen ikke din kropsfarve er ringere end min – den har ikke set sol i snart et år ;)
   Håber du har lyst til at deltage i “Vis din forårs-favorit-lodtrækningen” :)
   Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *