At peace…
Godmorgen, kære læser
Vejret er endeligt igen helt stille og forårsfuglenes kvidren skærer gennem den kolde luft.
Jeg er også stille.
Helt helt stille.
Jeg skal ikke på arbejde.
Aldrig mere.
I hvert fald ikke dér hvor jeg har været de sidste næsten 23 år af mit liv.
Bureauet er lukket.
Begæret konkurs.
Jeg fælder en tåre for alle mine kære kolleger.
Tænk, så mange timer vi har tilbragt sammen hver eneste dag.
Jeg tænker også på hvordan de alle kan klare sig. 
Og jeg ved jeg kommer til at savne dem.
But I’m at peace.
Jeg ved ikke hvordan det skal formuleres på dansk.
Men jeg føler mig fri.
For første gang i mange mange år, føler jeg mig fri.
Det er underligt så dobbelt alting kan være.
Måske er det fordi man er født optimist?
Og så er er jo SÅ mange ting, jeg gerne vil.
Nu er det bare med at vælge!
Verden ligger åben foran mig!
Og lige nu sidder jeg i solen og spiser ristet rugbrød med hytteost og honning.
Og drikker latte…
Kan det blive bedre?
Tak for kigget.
Håber du får en fantastisk 1. maj

17 kommentarer

 1. Tak søde ven. Og håber du må have en dejlig første maj. Med helbred i behold, med ben på kroppen. Med et hoved som har facon som det skal og med en hjerne der fungerer. Når man har alt det er man heldig. Og…. Med en lang dejlig varm sommer i vente:-) se bare solen idag:-)
  Kh Vicki

 2. Jag önskar dig det samma och det ska bli spännande tider för dig nu. Beundrar dig för din inställning, den ska jag försöka ta med mig. Klem

 3. Wow. Jag blir lite stum och vet inte vad jag ska säga. Såklart känner jag med dig och saknaden av dina kollegor och arbetsplats. Men det är nog också starten på ett nytt äventyr för dig. Nya vägar och nya spännande saker. Men först…ta det bara lugnt.
  Massa kramar

 4. Anonymous

  Når nu det er sådan- så nyd det, nyd din frihed :o)) Betænksomme – fantastiske kvinde. Giver Vicki helt ret-

  Rigtig go’ 1.ste maj til jer alle.

 5. Anonymous

  Det er et stort tab, når man mister sit job, og ikke selv har valgt, at det er tid til at flytte videre, men jeg er sikker på, at du finder noget helt fantastisk. Tænk, det ligger bare derude og venter på dig et eller andet sted :-)
  Knus herfra – Lotte

 6. Anonymous

  Ps. Kunne jeg dog ikke få dig til at måle din norton skirt? Længden.

  Kh Karin

 7. Anonymous

  Tillykke med dit nye liv…
  Nye muligheder…. NYD det
  Tak for alle dine dejlige fotos..
  KH judith

 8. Kære Annette,

  Det har været en turbulent tid I har gennemlevet – og stadig gør – men nu er der en status og en ny begyndelse – det bliver spændende at se HVEM som bliver den heldige at få DIG i sin fold.

  Så fantastisk kreativ og dygtig du er, står de sikkert i KØ, så er det bare med at vælge det som passer DIG.

  Ønsker dig ALT det bedste på din nye vej – glæder mig HVER DAG over din fantastiske blog.

  Mange knus fra Ebeltoft
  Charlotte

  Det at være født optimist “er ikke så ringe endda” :0)

 9. Har flera i min närhet som varit i princpi i samma situation som du nyligen och som beskrivit samma känsla! De har det bra, det går bra….och de känner sig fria! Viktigt att tänka på när man går igenom en turbulent tid! Vi har det lite så nu på vår arbetsplats när vi vet att några kommer att få sluta, inte hur många och inte vilka, och en enorm oro också för hur arbetet kommer att se ut för dem som blir kvar!
  Kram

 10. Anonymous

  hejsa Annette
  det er jeg ked af at høre, men så er det nu der skal ske noget andet i dit liv,
  måske er det nu din søn skal have sin egen hundehvalp :-)smiler
  jeg er sikker på at du finder noget job igen
  som du bliver glad for :-)
  knus fra vivi kofoed

 11. Åhhhh – i kære dejlige læsere!

  Tak tak tak for jeres søde ord :))

  Stort kram herfra :)

  PS – Karin – jeg har ikke Norton skirt – den var bare på “prøve” ;)

 12. Anonymous

  I am a great fatalist in these matters, something better always comes along, follow your dream xxx Louise xxx

 13. Anonymous

  Nååå :o)) ok. S pøvr jeg bare at bestille så må vi se om den er aaaaalt for lang. Tak for svar og håber du har nydt dagen, Trods alt.

  Kh Karin

 14. Vilken härlig inställning du har, och jag är säker på att du har rätt – det väntar något bra bakom nästa krök! Lycka till, jag hejar på dig!

  Kramar

 15. Vet du hva? Det høres utrolig deilig ut! Det er jo selvfølgelig trist også, men den følelsen du beskriver, følelsen av frihet, høres vidunderlig ut:) Du har verden for dine føtter:) Selv er jeg ikke helt fornøyd i det arbeidet jeg er i.. Kansje det er på tide for meg å se meg om etter noe annet. Takk for din inspirasjon!
  Stor klem:)

 16. Hej

  Hold da op, så bliver verden da lige vendt på hovedet. Forstår dobbeltheden i det, melankolien i at man ikke længere er en flok der arbejder tæt sammen, det er jo nærmest ens anden familie. Og så den boblende fornemmelse at frihed og spænding over hvad der nu skal ske.

  Håber det allerbedste for dig, og heldigvis lurer forår og sommer lige om hjørnet,og det er jo ikke det værste tidspunkt at være arbejdsfri…

  Rigtig meget held og lykke med det hele, der er helt sikkert nogen derude der med glæde vil have din arbejdskraft.

  KH
  Mette

 17. Ihhhh – flere skønne læsere! :))

  Tusind tak for jeres dejlige kommentarer :)

  Rigtig god forårsdag til jer!

  KH og kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *