Granola på Cultura
Granola med honning
2 dl. blandede mandler, hasselnødder og valnødder
1 dl. blandede sesamfrø, hørfrø og solsikkefrø
3 spsk kokosflager (eller revet kokos)
1/4 tsk. salt
3 spsk. akacie honning
Hak nødder, som du kan lide dem. Jeg har hakket dem groft, men de kan også være hele.
Bland alt sammen i en skål.
Hvis du vil have en sprød, gylden og crunchy Granola, kan du riste den på panden i ca. 20 min.
Pas på at varmen ikke bliver for høj – og omrør jævnligt.
Hvis du vil have en mere “tør” og løs Granola, kan du komme den i et fad i ovnen ved 125 grader i ca. 1 time.
Her skal du også huske at omrøre.
Tag den ud når den er gylden.
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Begge variationer kan gemmes i en beholder med låg på.
Jeg bruger eks. Granola på is til dessert eller på min morgen-youghurt.
Absolut fantastisk!
Granola ristet på panden