Man er bare en lille smule mere lykkelig uden læsebriller

Odd Molly Silky Knit Skirt og Hodgepodge Jumper >

Mine øjne er åbenbart dårligere end andres.
Eller måske vil andre bare ikke indrømme det…
Det kan jeg egentlig også godt forstå.
For man er altså bare en lille smule mere lykkelig uden læsebriller.
Man går i den salige uvidenhed om de små detaljer, man ikke kan se.
Jeg elsker det.
Som min veninde sagde i dag, da jeg spurgte hvor lang tid en omgang Franske sommer-fusser
egentlig holder.
“Tjaaa… det holder vel 14 dage, måske en måned – altså uden læsebriller!”

:)

Og så vil jeg lige give et tip til dig, der har lagt Silky Knit nederdelen til side.
Find den frem igen og tag et lyst skørt under!
Det frisker den op og gør den lidt mere sommerlig.
Og flottere sammen med en lys top – synes jeg :)

Dagens ord:

Kiss your life
Accept it just as it is
Today
Now
So that those moments of happiness
you’re waiting for do not pass you by
Kiss your life
Today
Now
Just as it is

7 kommentarer

 1. Sommetider er det bare nemmere at leve i ly keling uvidenhed….. Men jeg synes nublæsebrillerne klæder dig. Kender det dog selv, skulle egentlig gå med mine altid. Du kan bare vente til du bliver så gammel som mig,mog skal gå med dem hele tiden, og har flydende overgang. Det er godtnoknsvært,mog jeg tåger tit rundt uden, og ser kun det vigtigste… Har solbriller med styrke spåntid glemmer jeg de alm briller og render rundt som en muldvarp og kan ikke orientere mig. Sidst det skete var på ferien hvor jeg kunnse tåge i lufthavnen fordi brillerne lå herhjemme.
  Skirtet er superflot meen desværre ikke til min figur men kan man bære det er det klart en vinder.

  KH
  Mette

 2. Se nu hvad der sker med en kombi af ingen briller og en åndssvag iPad der laver om på alting…… Håber du forstod budskabet

  Kh

 3. Super cool og med på noderne :-) – de er hotte og flotte dine nye briller – tror det med briller er et nødvendigt “onde” som man bare ikke gider – siger jeg som har levet af at sælge briller hele mit arbejdsliv :0)

  Finder lige mit silky skirt frem – tak for tippet.
  Knus
  C

 4. It seems that at age 40 the eyes seem to diminish and the reading glasses become a necessity. It is extremely frustrating to constantly pull them out of my handbag to read labels, sizes and prices while shopping but they have are now a fact of life. I have not yet given in to full time use ;)
  As always, you find a new way to wear your Mollies. You are always an inspiration.
  Hugs,
  Karen XOXO

  • Hi Karen :)
   I’m laughing… yes it’s a fact of life. I guess when I have to use them even more than I do now – I’ll be one of those who will have them hanging in a string around the neck, so they won’t get lost :))
   Hugs back :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *