4 kommentarer

 1. Godmorgen

  Supersmukt, kæden er rigtig flot, og tørklædet har jeg selv, og elsker det. Takket være dig og dine supertips, fiknjeg købt mit første tørklæde fwra SysterP, og nu har jeg fire….. Kunne bruge alle farverne hvis det skulle være. Men det skal være de her i luksusudgaven, de er bareså lækre i kvaliteten.

  Skal igang med at pakke campingvogn, det bliver vist varmt tøj vi får brug for. Og så skal jeg have gang i min ømme og møre krop, har sindsygt ondt i ryggen og alle muskler, og oveni havde jeg et styrt til fys igår, hvor jeg knaldede alle mine kilo i gulvet, og landede direkte på den ene albue. Dey gav simpelthen sådan et brag at alle blev helt stille, men den holdt, den er bare helt sort og øm…..klodsmajor….

  Rigtig god weekend til dig og dine

  Kh
  Mette

  • Godmorgen Mette :)

   Ja – altså de tørklæder… bliver man ikke bare afhængig af dem? Jeg kunne også nemt bruge alle farverne. Har endnu kun 3 pt :)
   Det er helt sikkert det varme tøj der skal frem i den kommende tid – desværre. Men det er så hyggeligt at være på camping. Og når bare man er forberedt, så skal det nok gå :)
   Mette – du er da bare så uheldig. Hvor er det synd for dig du skal døje sådan. Håber det går bedre med smerterne…?

   Tak – og rigtig god tur til dig og dine også :)

   KH A

 2. Hej Annette
  Super smukke farver, er det tørklædet som hedder deluxe i pink? Synes det ser anderledes ud på billedet hos Deepfling.
  Rigtig god weekend
  Knus Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *