Julie Crochet x 3 klikket hjem

Er de ikke helt umulige at stå for?
Og så til 249,- pr. del…
Jeg har bestilt en top i hver farve og et par shorts i den lyse farve.
Mine lårbasser er ikke shorts-egnede, but I don’t care.
Jeg er helt vild med de shorts!
Ja – og altså selvfølgelig toppen :)
Her kan du se toppen >
Og her kan du se shortsene > 
Now…
– make the rain stop and the sun shine!
Please

4 kommentarer

  1. Kjempe søte saker. Gleder meg til å se det på deg:)
    klem

  2. Godaften

    Glæd dig, jeg har toppene i sort og blå og synes de er et godt køb. Ikke OddM Forsome, men bestemt fine og så er prisen jo kun en brøkdel. Har ikke vovet shortsene , for mine ben er tykke hele vejen ned og jeg tror ikke det vil være noget kønt syn. Det skuelle da lige være til havebrug…..

    Kh
    Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *