Tørklæde Nü  //  Jakke Odd Molly  //  Nederdel Coster CPH  //  Støvler Billi Bi
I dag vil jeg vise dig min nye skindnederdel, som jeg er ret vild med.
Der var jo lidt grumsemørkt på det første billede, jeg viste.
Selvom den er stram (hvad jeg synes sådan nogle skal være) så er den meget behagelig.
Jeg er bare lidt skuffet over at det allerede er nødvendigt med strømper.
Eller er det bare mig? Ikke-viking, som jeg er.
Og tørklæde.
Jamen, jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om hvordan jeg holdt varmen tidligere.
For ikke så mange år siden gik jeg aldrig med tørklæder.
Det er lige før jeg ikke selv tror på det. Men sådan var det.
Meget mærkelig tanke, når der ganske få meter fra hvor jeg sidder, står et stativ med… ja… 
der er da nok 20 tørklæder. 
Ej.
Er der så mange?
Øøøøjeblik.
Jeg tæller lige….
Der var kun 17, nej vent… jeg har også et på. Og så er der mit Digard og mine Birdie’r,
som har særpladser, specielle som de er, de damer.
Altså ca. 20 styk.
MEN… jeg elsker dem hver og ét!
Og så ski’e da være mæ hvor mange der er…! ;)
Dagens ord:

Don’t 
be afraid
to fail.
Be afraid
not
to try.

4 kommentarer

 1. Godmorgen

  Den er superskøn den nederdel, men hvordan er den i str? Ærgeligt med strømperne, har godtnok ikke selv haft demp endnu, men det lakker derhen ad, lige her til morgen var der 4 g her, men solen skinner så mon ikke det ændres i løbet af dagen.

  Tørklæder kan man ikke få for mange af, jeg ha måske 75 ialt, men omkriing 20 jeg bruger mest. Nænner bare ikke smide ud, for de er jo samlet gennem rigtig lang tid. Det fylder desværre bare rigtig meget, men sådan er det. En uundværlig del af garderoben, selvom jeg godtnok ikke er igang endnu, det bliver for varmt for mig. Men det næste halve år er de ikke til at undvære. Jeg undrer mig og over hvordan jeg klarede mig før…..

  Rigtig god weekend
  Kh
  Mette

  • Godmorgen, Mette :)

   Ja – den er virkelig lækker. Jeg har den i str. 38 – og jeg synes den er meget størrelsessvarende. Den har endnu ikke givet så meget – men det forventer jeg den gør. Den sidder meget behageligt pga. de elastiske stof bagpå :)
   Øjjj, Mette – DET er mange tørklæder! Ej, man smider dem da heller ikke ud. Jeg har f.eks. lige valgt at give et væk i dag ;)

   Rigtig god weekend. Den ser jo ud til at blive fin – rent vejrmæssigt.
   KH A

 2. ;-) ;-) Hvor er du sød :-) Jeg hopper stadig rundt i bare tæer i Havainas. fnis. For jeg er bare mega stædig.. (og mega forkølet hvis jeg ikke snart tager strømper på:-) KH Vicki

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *