Odd Molly Worthy Jacket og Confidence Jeans  //  By Birdie tørklæde
Med fare for at komme til at lyde som om jeg beklager mig,
så synes jeg bare det har været en… udfordrende… mandag.
Travlt. Tæt pakket. Lettere stressende.
Og selvom det er noget af det bedste jeg ved, så var dagens fotosession til Lisen bare… 
lad os igen bruge ordet… udfordrende ;)
Kender du ikke det…? Det man liiiige har udtænkt… det fungerer bare ikke.
Og det man bare VIL have til at virke… må man opgive.
Ouuww, hvor er jeg dårlig til at “kill my darlings”.
Well. 
Jeg har i hvert fald fået lavet nogle fine billeder af nogle lækre Molly’er og et 
par ufatteligt flotte frakker fra Parajumpers.
Ved du hvad det værste er ved at fotografere alt det lækre tøj?
Man får vildt meget lyst til at beholde det hele.
Mange styles er så mange gange flottere i virkeligheden at det næsten ikke er til at lade være med at beholde.
Men jeg har jo ikke plads (læs: råd) til mere.
Ja, det var så lige endnu en gang tøjfnidder fra en ret smadret nordjyde 
– der lige nu sidder og drikker en mega kop kaffe med cognac fordi det helt sikkert hjælper 
på både dårlig hals, bronkitis og hovedpine ;)
And I do NOT get drunk 
I get AWESOME
Tak for besøget :)

8 kommentarer

 1. Rigtig god bedring og vi – GLÆDER os til at se resultatet af alle dine fotograferinger. Kan godt forstå du bliver FRISTET – det kender jeg ALT for godt :-)

  Knus C

 2. Min mandag var heller ikke helt som jeg havde forberedt min ene af to fridage ;o) Kastede mig over at skifte vægfarve i soveværelset søndag, og eftersom manden jo ikke kan hjælpe klarede jeg det hele selv (bortset fra de ting der skulle skrues ud af væggen) Da jeg var færdig med 1. omgang vidste jeg ikke hvordan jeg skulle kunne gribe malerrullen med min “visne” hånd igen – men det gik ;o) Og da jeg vågnede mandag morgen……av av av – troede virkelig ikke at man brugte så mange forskellige muskler for at male…. ;o))) Vi skulle lige til Århus og købe diverse småting til det “nye soveværelse”, og jeg endte bare med den mest dundrende hovedpine (sikker af ondt i muskler samt for lidt væske). Men soveværelset blev superfint – nu venter jeg bare på at der falder penge ned fra himlen så der kan købes nye hvide garderobeskabe….. ;o) I dag er musklerne lidt bedre, og jeg har næsten ikke hovedpine – så anden feriedag bliver nok bedre – hihi ;o))
  Go’ bedring med halsen ;o)
  Knus Lone

  • Hej Lone
   Sidder og smiler af din “visne” hånd… ja, det er utroligt så øm man kan blive af at lave noget man ikke er vant til :))
   God bedring med hovedpinen og jeg krydser fingre for det med pengene ;)
   Knus

 3. Kære Annette
  Jeg synes at du er enorm inspirerende. Læser hver dag din blog og nyder dine flotte billeder. Du skal have mange tak for det :-)
  Knus S

 4. Syns altså os’ at det er vildt “irriterende'”…. med al den visen frem af alt det nye lækre tøj- og så sammensætningerne- man kan jo ik’ bare “nøjes” med eeeeen’ a delene!!! næ nej, så det hele skal “klikkes” hjem- tror jeg må opgradere’ mig til fuldtid på job, ejjjjjjjj – STORT SMIL- og det er ikke en smule bedre at det nu er 2 steder :o)))) Tager “hatten” a- stort flot stykke arbejde du gør.
  Nyder det hele. Tak.
  Rigtig go’ bedring til dig.

  Kh Karin.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *