Afledt af suppe-manøvren den anden dag, har jeg haft gang i jomfruhummere igen.
Vi er så heldige at min kære svoger er vores faste leverandør – så fryseren er som regel fyldt med dem ;)
Tak, Flemming!
Her har jeg improviseret en lille nem forret. Og den er altså nem. Det lover jeg.
Især hvis man har én til at pille de kogte hummere – for det får jeg altså ondt i fingrene af.
Det, der er fidusen her, er at krydre halerne.
Først skal de små fyre koges. Ikke ret længe. Kun lige så de nemt kan pilles efter en kort afkøling.
Så skal de marineres i:
Olivenolie
Lime- og citronsaft
Limeskal
Paprika
Cayennepeber
Salt og peber
(mængde efter smag og antal af haler)
Så hældes hele balladen på pande, hvor de vendes rundt ganske kort.
Serves på grøn salat blandet med lidt forårsløg og agurk.
Velbekomme
♥
Og så har jeg et tip til en blog, hvis du er interesseret i spændende opskrifter.
Tag et kig indenfor hos Anette, som serverer opskrifter, fifs og tips.
Du finder Anette’s blog her >
God fornøjelse :)