Afslappet, uglet og uden bh

Heimaey tørklæde  //  Odd Molly jeansjakke  //  Plus Fine t-shirt  //  AJ117 Project bukser
I dag har jeg afslappet tøj på.
Og uglet hår.
Hvis jeg ikke lige får det ordentlig føntørret når det er vasket, så bliver det… ja, jeg kalder det flimset.
Fluffy. Træls…. whatever.
Sådan er det bare den dag jeg vasker det. Dagen efter er det heldigvis lidt bedre.
Altså… jeg har fået det sådan at jeg ikke kan holde ud af have bh på.
Kender du det?
Ikke sådan at jeg ligefrem skal reklamere med at jeg ikke har bh på. 
For det er bestemt ikke klædeligt.
Men det er da underligt.
Og det er ikke fordi jeg har købt en ny. Altså – jo, det har jeg også.
Og den kan jeg slet ikke have på.
Nej, det er sådan set også de gode gamle af slagsen, jeg pludselig synes føles irriterende.
Hvorfor? Spørger jeg bare?
Hmmmm…
Så… i dag er virkelig afslappet ;)
Og NU slukker jeg Mac’en og kaster mig over madlavning, bollebagning og forberedelser til i morgen, når vi skal ride med til indvielsen af Rideruten i Nordvendsyssel.
Pray for sunny weather.
Rigtig god weekend til dig :)

4 kommentarer

  1. Helt enig. Det er bestemt ikke særlig feminint at gå uden bh (især for sådan en som mig med bitte små bs), men jeg tage også bh af lige så snart jeg skal bare slappe af. Og sådan har det ikke altid været. Jeg kan nemlig huske at jeg slet ikke kunne undvære dem og havde dem på endda om natten. Helt udelukket nu. Rigtig god weekend og ridetur til dig. Knus S

  2. Hmm, jeg hader ikke at have bh på – nok fordi jeg ikke har specielt meget at prale med ;o) Og så er det endnu mere “usselt” at se på min såkaldte barm uden bh ;o) Jeg har såmænd ikke noget imod at have den på, men indrømmet – det er da dejligt at løsne bh’en om aftenen når der skal slappes af – men ellers går jeg ALDRIG uden ;o))
    Knus og Go’ weekend ;o)

  3. Altså når jeg kan smide den (dvs. når jeg er hjemme) gør jeg det! :) Men jeg går ikke ud for en dør uden ;-)

    http://www.camillakolby.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *