2 kommentarer

 1. Ja, det er jo på denne årstid, at den røde pels rigtig kommer til sin ret. Han (hvis det da er en han) falder helt i et med de nedfaldne blade.Hvor er han smuk. Den ene af vores katte er helt sort, så han går aldrig rigtig i et med naturen, det er kun når han har lagt sig på vores sorte dyne, at man ikke kan se ham og så kommer til at lægge sig oven på ham. Ikke vildt praktisk :-)
  God efterårsaften
  Maria

  • Hej Maria :)
   Tak for din søde kommentar :) Jo, katten er en han og hans pels er helt fantastisk. Han er jo en norsk skovkat – det kan være det er derfor ;) Haha… kan lige forestille mig hvordan det er at komme til at lægge sig på en kat.
   Rigtig god weekend.
   Kh Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *