Sommerens hyggeligste minde

Mens det regner og rusker udenfor – og bliver så hurtigt mørkt, at man nogle gange
næsten ikke opdager at der var dag – sidder jeg og sorterer sommerbilleder.
Jeg faldt over det her.
En flaske Asti havde sneget sig med på skovtur i Bunken plantage.
Jeg husker ikke hvornår – eller hvad vi spiste til.
Men jeg husker at det smagte – om muligt – endnu bedre end det plejer ;)
Synes allerede det er så længe siden.
Og drømmer – bare lidt – om solen og varmen igen.
Tak for besøget

2 kommentarer

 1. Hej

  Så fik jeg åbnet min bærbare for det er simpelthen umuligt at kommentere fra min ipad pt, øv, for jeg har forsøgt flere gange de sidste dage, også på at svare på min egen blog. Aner ikke hvad der er galt men jeg er altså også virkelig lost med den slags…

  Findes der noget bedre end at sidde og kigge på gamle billeder, som gengiver de forskellige dejlige stemninger og oplevelser. Det elsker jeg. Men lidt et problem nu om dage hvor alle ens billeder ligger på computeren og man ligesom ikke får dem sorteret og printet. Vil fremover lave en fotobog løbende, af ferier, sjove oplevelser eller bare hverdagen, så man kan tage dem frem og kigge i dem, og nyde at genkalde sig de dejlige oplevelser.

  Rigtig god dag til dig

  KH
  Mette

  • Hej Mette
   Det var da mærkeligt… :) Men tak for din kommentar. Det er faktisk en rigtig god idé at lave en fotobog. Så får man set billederne på en anden rigtig hyggelig måde.
   Rigtig god dag til dig også :)
   KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *