2. søndag i Advent og julesmåkager


Adventskransen er i år lavet af enebær og lærkegrene




Muuahahahaaaaa….
Nu er julegaverne købt!
Finito
Done
Ohhh yessss….
OG julesmåkagerne er bagt.

Anbefaler igen i år – verdens bedste brunkager – se opskrift her >
Min mor bager vanillekranse og jeg bare brunkager – og så bytter vi halvdelen.
Smart, ikke? 

Og så har jeg selvfølgelig også bagt de klassiske jødekager med kanel.
Her får du opskriften:

Oldemors Jødekager

190 gram blødt smør
125 gram flormelis
1 tsk. hjortetaksalt
1 knivspids kardemomme
1 æg
315 gram mel

Smør skæres i små tern og blandes med mel, flormelis, hjortetaksalt og kardemomme.
Hældes ud på bordet. Ægget slås ud oveni og det hele samles/æltes (som til en tærtedej)
Lægges i køleskabet i ca. 1 time og rulles tyndt ud på et meldrysset bord.
Stikkes ud med forme eller et glas.
Lægges på bageplade, pensles med æg og drysses med sukker og kanel.
Bages 8-10 min. ved 200 grader.





Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *