Favoritnederdel fra Sibin

By Birdie tørklæde og ring  //  Odd Molly strikjakke  //  Parajumpers dunvest  //  Sibin Linnebjerg nederdel  //  H&M fleeceleggings  //  Mexicana støvler
Halløjsa, venner
Her er jeg så igen. Lang om længe i en friskere version.
I dag vil jeg vise jer min nye favoritnederdel.
Den er fra Sibin Linnebjerg. Helt enkel. Og i 100% merinould.
Jeg er vild med den. Den passer til alt – og så er den oven i købet nedsat.
Du kan se den lige her >
Jeg har den på over den fedeste opfindelse fra H&M denne vinter: Fleeceleggings.
Dertil strikjakke fra Odd Molly med dunvest over – og By Birdie tørklæde.
Støvlerne er fra Mexicana.
Jeg ville også vise dig mit seneste udsalgs-støvle-fund, men jeg ville ikke udsætte de nye darlings
for dagens våde vejr – så de kommer på en anden dag ;)

Tak for besøget
Take care :)

8 kommentarer

 1. Superflot sæt, og den nederdel er genial.,har ledt efter noget lignende, men alle dem jeg har set som var helt enkle, var alt for korte. Hvordan er den i str? Skal bare bruge den til at forlænge tunikaer med, for den sidder lidt for tæt for mig som alm nederdel, men den er virkelig genial synes jeg.
  Spændende med nye støvler, venter spændt på at se dem. Har iøvrigt lige fået mine to par mexicana blokket en anelse i foden så nu er de bare klar til brug. Lige nu regner det dog så meget så jeg ikke nænner tage dem i brug

  God aften til dig

  Kh
  Mette

  • Tak, Mette :)
   Ja, den er fuldstændig genial! Jeg har taget den i str. medium og det er faktisk svært at sige hvordan den er i størrelsen – andet end at den er helt vildt elastisk og utrolig behagelig. Jeg har snøret den lidt ind.
   Ja, jeg skal love for vi får regn de her dage – det er da helt vildt! Glæder mig til at se dine Mexicana ;)
   Rigtig god aften til dig også.
   KH A

 2. Hej! Vilken fin kjol! och varm och skön också! Ha en bra kväll, Kram

 3. Tak for svar.. Den største der er tilbage er en L. Er lidt i tvivl om den er stor nok til mig, men skal jo have noget udover så måske?

  Mine er magen til dine, og så har jeg et par magen til i lyse med brun stjerne på, toplækre..

  Vi har lige gået en 5 km tur i bælgmørke, men nu var regnen endelig stoppet så man så lige os med lommelygter og sikkerhedsveste, et skønt syn, men der er bælgmørkt herude på heden..

  Kh
  Mette

  • Jeg tror altså godt du kan satse på en str. L – den er virkelig elastisk og ikke stram på nogen måde :)
   Det er så hyggeligt med gåtur i mørket. Vi har heller ikke en lygtepæl i miles omkreds og ser også lidt sjove ud når vi går i mørket. Det er nemlig med pandelampe :))

   KH A

 4. Kære Annette!
  Har fundet din blog for nylig og nu tjekker jeg den hver dag. Jeg elsker din stil og tøjvalg. Det er simpelthen fantastisk, at det ikke kun street fashion man skal skal klæde sig efter. Du viser, at lækkert feminint tøj, sat sammen med lidt råt er svaret til dagens streetwear mode, som, desværre er blevet til en uniform. Du er hamrende god til det! Og så god endda, at det er vildt inspirerende!
  Jeg glæder mig nu hver dag til dine blog indlæg og imens, læser jeg alle de gamle.
  Mvh. Kristina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *