I dag er en rigtig søndag-jeg-bliver-hjemme-hele-dagen-og-hygger-mig dag. Jeg har fået lavet en masse småting, jeg var bagud med. Jeg har arbejdet lidt. Og så er jeg i gang med at male. Måske en dag kan jeg gøre det uden at blive hidsig og miste tålmodigheden. Jeg mangler virkelig en delete-knap. Altså når jeg har malet noget, jeg ikke er tilfreds med.
Jeg har i hovedet, lige nøjagtig hvordan det skal se ud. Og så er det bare ikke det der kommer på lærredet. Men ok – det kan der jo selvfølgelig også være sport i ;)
I dag har jeg lunt hyggetøj på og en rigtig rode-sammen-i-nakken frisure. Jeg må gøre noget for at skjule de slidte spidser, når jeg ikke kan tage mig sammen til at gå til frisøren. Jeg har sådan set også besluttet at mit hår skal være lidt længere – og ikke farves mere. Allerhøjst lidt lyse striber. For de mørke… de gider i hvert fald ikke blive ret længe. Det er som om mit hår selv har valgt at det vil være sådan en mellem-paté-farve uanset. Såååå det…
Gad vide hvor længe dén beslutning holder? ;)

Odd Molly tunika, leggings og benvarmere  //  Mexicana støvler  //  By Birdie tørklæde og ring
Tak for besøget
 
 
 
 
 

13 kommentarer

 1. Kære Annette
  Sikke et hyggeligt sæt – du ser skøn ud som altid:-)
  Knus fra Ebeltoft C

 2. Super flot sæt. Kan rigtig godt lide støvlerne også, hvordan er de i størrelsen?
  Knus Tina

 3. Ok, tak. Så er det, det samme som Sancho:)
  Har du style nummer på dem du har på?, bare så flotte.
  Knus Tina

 4. Så flot sæt, farven på tunikaen passer virkelig godt til dig. Og håret passer også virkelig godt til dig, når det er sat sådan op :-). Jeg må vist eksperimentere lidt selv ;-)
  Kh – Lotte

 5. Hej

  Sikke flot den tunika er. Tror den er samme fine blålige farve som den The artist strik jeg lige har modtaget. Den fra samme serie som The artist dress, rigtig flot og anderledes blå farve

  Sender dig en stor tak for alle dine tips du giver fra dig. Idag har jeg modtaget en stor pakke fra OddMolly online, bla både malin og kerstin top/tee, som jeg efter din anbefaling har bestilt, både i grå og råhvid. De er virkelig perfekte under strikcardigans og habitjakker. Tror det var toppen du viste engang, men den langærmede er ligeså fin, og nu har jeg så købt to af hver, altså både gråbog råhvid. Superdejligt basisting som det er skønt at få til halv pris.
  Her sner det og blæser og er bidende koldt., hold da op det er blevet vinter nu

  Kh
  Mette

  • Hej Mette
   Tak – faktisk så er tunikaen ikke blå, men mere sådan… koksgrå. Det må være lyset der snyder lidt.
   Ja, de der Malin toppe, de er virkelig fine. Jeg har også overvejet den langærmede. Den må du lige vise på bloggen ;)
   Nu er sneen også kommet her. Og masser af vind. Hyggeligt – når bare man skal være inde :)
   KH A

 6. Du är så vacker i den tunikan!! Ångrar lite att jag inte slog till ner den fanns hos Deepfling på REA för ett tag sedan. Vackra inspirerande bilder som alltid!!
  KRAM!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *