Grandma og Container

Dagens outfit er en go’ varm kombination.
Jeg har både merinoleggings og en ulden underkjole på. Derover kjole og – ja, det er vel egentlig en sommerjakke…
– men jeg bruger den altså nu som vintercardigan :)
Sidder lige og fedter lidt med at flytte min blog over i et nyt univers hos WordPress.
Simpelthen bare fordi det er så pæææænt ;)
Det var dagens pip her fra ret kolde Nordjylland.
Jeg har forresten lavet noget nyt. Når jeg kan linke til noget af det, jeg har på, så står det
fra nu af, i bunden af indlægget. Det, der står med kursiv er et link. Voilá :)
Tak fordi du kiggede ind.
Det har jeg på i dag:
Odd Molly Grandmas coat og merinoleggings
Container kjole
By Koah støvler
Icon smykke

9 kommentarer

 1. Åh, jag vill gärna motivera dig till att blogga. Alltid så fina bilder, som en liten dansk dröm. Du har både landet och staden, så nära. Så perfekt! Och alltid fasligt snyggt klädd!

 2. WordPress er fedt. Jag är veteran ich rekommenderar det varmt. Kolla gärna thesis themes och themeforest + mercury, Caesar. Bara för någon inspiration. Kram!!

  • HJÆLP, Lingon – du kære WordPress veteran :)) Jeg har købt Cassia theme og kan IKKE finde ud af at få det ind…. suk suk suk
   – og kram :)

 3. Hej

  Superflot sæt, ærgeligt at den kjole var udsolgt, den måtte godt flytte ind her:-)

  Mht at flytte bloggen. Kan man overføre den direkte eller skal man til at oprette alt på ny? Har ingen forstand på det men er ikke helt glad for blogger så vil overveje, har hørt at WordPress er virkelig nemt og fint.

  God dag til dig

  KH
  mette

  • Tak, Mette :)
   Bloggen er NEM at flytte. Man importerer den bare til WordPress – men men men jeg er løbet sur i det nu. Kan ikke finde ud af at lægge et tema ind, som jeg har købt. Og det var egentlig derfor jeg vil skifte.
   KH A

 4. Kære Annette,
  Det lyder spændende – det er en SUPER flot blog du har linket til – ligeså flot og prof som din – jeg kan godt forstå – du med dit talent – har lyst til endnu større udfoldelses muligheder.
  Selv kunne jeg godt tænke mig “at komme på kursus” og blive bedre :-) måske du kunne afholde et kursus :-)????
  Glæder mig til fortsat at følge din smukke blog.
  Knus Charlotte

  • Ja, det er meget spændende! :) Men som du nok kan læse på de andre svar er jeg helt gået i sort nu. Kan slet ikke finde ud af at komme videre….
   Jeg tror desværre ikke jeg er den rette til at afholde kursus. ALT jeg laver her på bloggen er gætværk! ;)) hehe…

 5. Kære Annette,
  Containerkjolen er rigtig flot sammen med Grandma jakken. Det er et flot mix af 2 forskellige stilarter. Jeg nød også synet af de flotte fotos på Helena H’s blog- tak for tippet til sådan en spændende blog. Ja, som Charlotte ovenover har skrevet, så syntes jeg også det ville være rigtig fint at komme ‘på kursus’ i det at blogge. Men der er jo ikke andet for end at prøve stille og roligt, og blive bedre hen af vejen, og så kan man bare håbe på at det fænger og inspirerer nogle. Jeg er stadig ‘grøn’ og nybegynder i det at blogge, men blog-ideerne blomstrer- og det er det vigtigste :) Tak for altid rigtig god inspiration og gode tips til hvordan Odd Molly-tøj og andet tøj flot kan sammensættes.
  Kh. Anette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *