Odd Molly second hand pants

  Fr3

Jeg er smadret i dag. Luksusproblem. I know :) Og det er også hele modemesse-oplevelsen værd. Men hvornår lærer jeg mon at jeg ikke både kan se, opleve, fotografere, instagramme, tale, gå osv. på én gang. Jeg prøvede. Det gjorde jeg virkelig. Og jeg fik da også smidt lidt billeder, bla. Odd Molly FW14, på Instagram. Men det var så også det. Vi fandt spændende nye mærker og oplevede en masse spændende mennesker. Og havde alt i alt en rigtig god og hyggelig dag.

I dag indvier jeg mine nye second hand Molly’er – købt på Trendsales. Jeg var for langsom da de var i butikkerne, og nu var jeg så heldig at finde dem på Trendsales. Endda helt ubrugte. Normalt er chinos ikke den fedeste bukse-facon til mig med min brede mås og korte ben, men jeg synes de her er så fine og utroligt behagelige, så de er flyttet ind som en undtagelse.

Ellers glæder jeg mig bare til en hyggeweekend med drengene, hvor vi skal nyde sneen og det faktum at vi intet har på programmet. Mmmmm…

Fr2 Fr1Det har jeg på i dag: Odd Molly Sleevewarmers, Worthy Jacket og Final Stretch Chinos samt Bumper boots.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *