Today1

 

Mmmmm – sne igen :) Dejligt. I dag har jeg igen siddet og rodet med bloggen her i flere timer. Der er så mange ting, jeg ikke kan finde ud af og skal gætte mig frem til. Det tager simpelthen bare så lang tid. Og så fungerer det jo ikke engang altid som det skal. Suk.

Jeg kom i tanke om at jeg havde lovet mig selv også at gå i hvidt om vinteren. Derfor fandt jeg den skønne Chiffon dress frem. Det er jo egentlig en sommerkjole – men jeg elsker at bruge tøj på tværs af sæsonerne. Og med min nye Chill Norway vams kan man jo have hvad som helst på uden at fryse ;)

Nå – jeg fedter lidt videre på bloggen her. Jeg har allerede lavet et eller andet shit, så den hopper til højre på skærmen i stedet for at stå midt i. Og DET duer jo ikke.

 

Today3

Det har jeg på:
Chill Norway cardigan  /  Odd Molly Chiffon Dress og Merino leggings  /  Sancho boots  /  Icon smykke

 

Tak for besøget :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *