De her cupcakes er virkelig ikke pæne – men det er så også de første der nogensinde er lavet af den slags her i huset. Egentlig mest fordi jeg havde et muffins-flip for nogle år siden og faktisk ikke synes cupcakes er så forfærdelig revolutionerende. Af en eller anden grund må manden så have ment at vi var lidt bagud af dansen, for pludselig havde han bagt cupcakes (whoop whoop) og dem vil jeg så dele med dig her. Jeg er helt sikker på de kan pyntes pænere – men to meget vigtige pointer er, at de er vildt nemme at lave og så smager de fantastisk!
Her kommer opskriften:
CUPCAKES MED GULERØDDER
12 stk.
3 dl. fintrevne gulerødder
2,5 dl. rørsukker
2,5 dl hvedemel
1 tsk. vanillesukker
1 tsk. kanel
1/2 tsk. bagepulver
100 gram smeltet smør
2 æg
Sæt ovnen på 175 grader og bland ingredienserne sammen, mens den varmer op.
Bland mel, sukker, vanille, kanel og bagepulver godt sammen. Tilsæt gulerødder, smør og æg og pisk grundigt sammen – helst med maskine. Fyld cupcakes forme næsten op og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter til kanterne begynder at gyldne.
Lad kagerne afkøle inden du pynter med frosting.
FROSTING
100 gram flødeost naturel
1 dl. flormelis
50 gram smør
1/2 spsk. mælk
1 tsk. vanillesukker
Bland ost, flormelis og smør til det er ensartet. Tilsæt mælk og vanillesukker og rør godt sammen. Er den for tynd, så juster med ekstra smør.
Smør det på som det er eller kom det i en konditor-sprøjtepose og læg på i cirkler.
♥
God fornøjelse :)