Today1

Endnu en af de dage der forsvandt uden at jeg opdagede det. Har siddet hele dagen ved Mac’en. Tænk, det er den der tilbringer mest tid sammen med mig. Mere end mine børn eller manden… Ej, det tror jeg simpelthen ikke jeg orker at tænke på nu… ;)
Jeg tror jeg vil love mig selv at holde fri i weekenden. Helt fri. Forestiller mig også at søndagen muligvis kan komme til at omfatte lidt tømmermænd og den slags. Vi skal til fødselsdag lørdag aften. Åhhh, hvor jeg glæder mig. Kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har været til fest. Og jeg når også lige en tur til frisøren inden. Aner ikke hvad jeg skal have lavet. Trænger bare vildt meget til at få klippet spidserne. Kan sådan set heller ikke huske hvornår jeg sidst blev klippet. Engang sidste år ;)

Nååå – ville egentlig også bare lige smide en “dagens outfit” på. Er helt hjernedød og kan simpelthen ikke huske hvad den strikkede jakke hedder… Men elsker den grove strik. Har du set der er kommet en ny udgave af den fra forårskollektionen. Se den her > og i pink – uhhh, så pæn, se her >


Today2

Today3

Det har jeg på i dag:
Odd Molly strikjakke og Confidence jeans / By Birdie tørklæde og ring

Tak for besøget :)

PS. Huske at tilmelde dig bloggen foroven til højre, hvis du vil blive ved med at følge med  ;)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *