Smeltevand, mos og dagens strikkerier

Trae1

Jeg blev så betaget af træerne i skoven, der står med fødderne i vand i øjeblikket. Og se lige det fantastiske mos, der vokser på dem. Jeg ville ønske jeg kunne tage dem med ind, så de kunne stå og pynte i stuen. Så jeg kunne snuse til dem – og nyde duften af muld, mos og en lille bitte smule forår.

I dag har jeg igen fået understreget mit anstrengte forhold til Postdanmark. En pakke, jeg skulle have modtaget i fredags, kom i dag. Og en pakke (med Molly’er ;) som jeg skulle have modtaget i dag… kom slet ikke. Kan nogen forklare mig hvordan det kan tage længere tid for det danske postvæsen at flytte en pakke fra Sjælland til Nordjylland, end det kan for Fedex at flytte én fra USA til DK? Nej, vel? Jeg overlever. Det gør jeg da. Men jeg må bare sige: Jeg bliver så træt af dårlig (og alt for dyr) service.

Jeg pakket ind i Molly-strik i dag. Flere lag af bomuld. Elsker – endnu en gang – at opdage en glemt kjole fra sidste forår matcher fuldstændig en cardigan fra i år. Små glæder…. joooo jo ;))

PS. Jeg vil blive SÅ glad, hvis du vil tilmelde dig bloggen her.
Du kan gøre det foroven til højre ved at taste din mailadresse – eller ved at klikke på bloglovin’ knappen.

Trae2

Monday

Det har jeg på i dag: Odd Molly Runaway cardigan og Colbert dress / Bella Ballou tørklæde 

Tak for besøget :)

4 kommentarer

 1. Kære Annette,
  Ja – det kære postvæsen, man kan kun undre sig BIG TIME.
  Fantastiske billeder – både igår og idag ser du fantastisk ud.
  Mange knus fra
  Charlotte

 2. Tak for flotte billeder, meget inspirerende, Jeg er vild med træer.. også at male dem..
  KH Judith

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *