Mismis1

I dag er det Valentines Day. Jeg havde egentlig glemt det. Faktisk lidt pinligt, når nu manden pludselig stod der med verdens smukkeste buket blomster… Nå, men han mente faktisk at det vist var omvendt sidste år. Godtnok var det ikke blomster, jeg gav ham. Men en bog. Så ok, samvittigheden er intakt ;)
Jeg mener egentlig ikke man behøver at give hinanden noget, for at vise at man elsker hinanden. Jo, måske et nyt kamera (arrrrrr). Nej, det jeg mener er at denne dag måske kan være en kærkommen lejlighed til at minde hinanden om de ting vi måske glemmer i hverdagen. Man kunne måske lave en lækker middag, gå en tur sammen, se en god film, dele 2 flasker rødvin… ja, jeg kunne blive ved. Hovedsagen er, at det er så vigtigt at huske på at være kærester, ikke? Man kan så hurtigt glemme hinanden. Jeg kan huske en gang hvor jeg gik på gaden med Mads. Han var kun 6 år. Pludselig vendte han sig om og sagde: “Ej, hvor underligt. Vi er lige gået forbi den mand, og nu er han allerede så langt væk”. Så svarede jeg, helt uden at tænke over det: “Ja, sådan er det. Når man går modsat hinanden, så forsvinder man dobbelt så hurtigt”. Det har jeg tænkt over mange gange siden.

Her på matriklen kalder jeg alle “skat”. Det kan være lidt forvirrende (åbenbart) hvadenten man er kat, hest, teenager eller mand. Jamen, altså… jeg ved jo hvem jeg mener – og de er jo allesammen “skatte”. Det er egentlig også bare derfor jeg i dag har billeder med at de 3 af skattene. Og de bliver i den grad husket på hver dag. Flere gange endda ;)

Hyps

Tak for besøget og rigtig god weekend :)

PS. Hvis du er glad for at læse med her, håber meget du har lyst til at tilmelde dig som fast læser.
Enten via mailindtastning heroppe til højre eller via bloglovin.

TUSIND TAK til dig der allerede har tilmeldt dig – du er med til at motivere mig ;)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *