Laesoe7

Denne weekend tilbragte vi på vores yndlings-ø i gode venners selskab. Natur og mad er nydt i ca. lige store mængder og jeg kan godt mærke jeg ikke går flere kilometer til hverdag ;) Øen har en helt speciel form for magi over sig. Det er som om tiden står stille og alligevel flyver afsted på samme tid. Et lille parallel-univers, man bare ikke vil hjem fra…

Laesoe6Laesoe5Laesoe4

Et lille bitte helt ensomt hus aller længst væk fra alting i de yderste klitter ved Danzigman (det var altså ikke her vi boede ;)

Laesoe3Laesoe2Laesoe1Laesoe20

Vi besøgte bla. Læsø Uldstue – et ubeskriveligt spændende og hyggeligt sted. Jeg blev selvfølgelig forelsket i en lille strikket sag, så nu skal jeg have bestilt garn og fedtet mig ind hos min veninde, som er fantastisk til at strikke ;)

Laesoe10 Laesoe9

På den stormfulde strand ved Danzigman, hvor vi næsten fandt rav.

Laesoe8Laestop8bLaesoe14Laesoe13

Ved Østerby Havn mødte vi en fisker og nu ved vi alt om jomfruhummer-fiskeri ;)

Laesoe12Laesoe11Laesoe16Laesoe15Laesoe18Laesoe18bLaesoe19

Tak for besøget

6 kommentarer

 1. Hold nu op – sikke fantastiske billeder Annette :-)
  Det er jo helt MAGISK.
  TAK fordi du deler………
  Knus C

 2. Smukke billeder – som sædvanligt :-)))
  Knus Lone

 3. Superflotte billeder, de er helt magiske. Du er virkelig en dygtig fotograf, og må samtidig have et godt kamera, det i forening giver fantastiske billeder. Ville ønske jeg kunne, men tror bare aldrig jeg ville blive sådan en der går rundt med kameraet hele tiden. Det kan jeg vist godt opgive, men jeg beundrer virkelig dem der kan.
  Det lille hus er helt fantastisk, lyset og alt går op i en højere enhed. Får en frygtelig lyst til at gense Læsø og alle dens smukke steder
  God aften til dig

  Kh
  Mette

  • Kære Mette
   Tak for din søde kommentar :) Jeg har et møg-gammelt kamera, så det er nok ikke det i sig selv der laver gode billeder – men mere hvilken optik (linse) jeg har på. Her bruger jeg “tele-linsen” – en megastor 70-300 mm. sag som er SÅ spændende at tage billeder med. At tage billeder, er for mig en kær hobby. Noget jeg slet ikke kan lade være med. Måske er det, det der skal til ;)
   Rigtig god aften til dig.
   KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *