Pieszak2

Så er jeg lige gået amok i coral, fersken, rosa eller hvad den overlækre farve nu kaldes. Jeg elsker simpelthen alle nuancerne, også selvom den måske ikke er allesmukkest til vinterbleg hud. Det kan man heldigvis lige fixe med et tørklæde ;)
Jeg har været på rov hos Dot og prøver her 3 forskellige lys coral/rosa bluser og 3 forskellige 100% cashmere tørklæder fra By Birdie.

Her prøver jeg først Point pullover fra Pieszak og zebratørklæde fra By Birdie. Jeg er helt vild med blusen, som har den fedeste rå og lidt uens farve og et fint hulmønster. Og tørklædet… jamen, altså… det er jo den ultimative kombination af coral og mit nye yndlingsmønster, zebra.

Pieszak4Pieszak1Pieszak3

Se Pieszak bluse her / By Birdie cashmere tørklæde her / Odd Molly jeansjakke her / Icon smykker her 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·  ♥  ♥  ♥  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Her kommer så en anden virkelig lækker sag. Blusen er fra Karen by Simonsen. Fås det bedre? Oversize og batikfarvet. 2 thumbs up herfra ;) Her har jeg også et Birdie tørklæde på i sammen mønster som før – bare med en lysere rosa farve. Umuligt at vælge mellem de to. (Hvilket problem er dét ikke lige ;))

Batik5Batik4Batik3Batik2Batik6Batik1

Karen by Simonsen bluse her  / By Birdie cashmere tørklæde her / Chill Norway cardigan / AJ117 Project bukser / Mexicana støvler her / Icon smykke her

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·  ♥  ♥  ♥  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Det her tørklæde er magisk! Det er så fint og let og super blødt og lunt på den behagelige måde. Og så synes jeg den farvekombination er ualmindelig smuk. Stjerner… ja, jeg er ikke træt af dem endnu. Slet ikke ;) Den tunika-agtige bluse i støvet rosa er fra Pieszak. En model der minder lidt om de lækre bluser fra AJ117. Løs og lækker og med tætsiddende bomulds-ærmer.

Birdie4Birdie1Birdie2Birdie3

By Birdie cashmere tørklæde her / Pieszak tunika her / By Birdie frøsmykke her / Kön og Mön jeans

 

Torklader

 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·  ♥  ♥  ♥  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Har du lyst til at tilmelde dig som fast læser?
Det gør du enten ved at taste din mail ind i feltet foroven til højre – eller via bloglovin.

Tak for besøget :)

5 kommentarer

 1. Super fine sæt – er helt VILD med de tørklæder – de er stærkt vanedannende :-)
  Glæder mig til at se det fine katalog lidt senere – er sikker på det er super flot:-)))
  Knus
  Charlotte

 2. Sara Hanley

  Ejjj tak for billeder af sarte rosa pieszak bluse og tørklæde. Jeg har været i kontakt med Dot Keramik efter at have set dit stjernetørklæde – men selvom de har lagt én mere på hjemmesiden, kan jeg ikke finde ud hvilken du har på – er din mørk grå med hvide stjerner? eller er din lysere grå med sart rosa stjerner? Me love… me want, mange hilsner Sara :-).

 3. Hej Sara :)
  Dejligt at høre at jeg kan inspirere dig ;)
  Det tørklæde jeg har på her er mellemgråt (vil jeg kalde det) med rosa stjerner – så det matcher blusen fra Pieszak.
  Jeg kan se at det faktisk IKKE er det, Dot har på shoppen. Men jeg ved de har det i forretningen. Jeg har lige set det ;) Prøv at kontakte dem igen.
  Rigtig god weekend.
  KH A

 4. Sara Hanley

  Ah,Annette tak for gode svar, så har jeg fået den rigtige – den mellemgrå med rosa stjerner vist på shoppen i morges købte jeg sidst på dagen uanset jeg håbede på svar fra dig først (den der latterlige tilstand hvor eje af et tørklæde bliver til besættelse) og derefter forsvandt den fra shoppen! Så den er forhåbentlig min…, samt den rosa bluse som på mystisk vis også gled ned i den virtuelle kurv. Ja, du inspirerer virkelig – du er smuk og sart og hyggelig i den fotoserie – lovely :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *