Dress2

For første gang meget meget længe, kunne jeg fotografere unden at fryse. Og så endda med bare ben. DET kalder jeg forår! Her prøver jeg City Campers kjolen i grå. Den er – som skrevet tidligere – for nedringet til mig, så jeg har en almindelig basistop under. Og så behøver man til gengæld heller ikke at have andet under – for den falder fint og er ikke gennemsigtig (så vidt jeg ved ;) Jeg prøver her en str. 1 og den sidder godt til foroven. Hvis man vil have den løsere – og har en lidt større barm, så gå en størrelse op.
Det var alt fra mig i dag. Er i gang med en milliard ting i det fantastiske vejr! See you :)

Dress3Dress1

Det har jeg på: Odd Molly City Campers dress og Triumph Jacket / LaidbackLondon wedgesandaler

 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·  ♥  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Har du lyst til at tilmelde dig som fast læser?
Det gør du enten ved at taste din mail ind i feltet foroven til højre – eller via bloglovin.

Tak for besøget :)

6 kommentarer

 1. Den er SÅ fik, jeg har selv en sort og en grå på vej til mig…. Men jeg er lidt bekymret for om den nu bliver stor nok over brystet, har bestil min vanlige 3, fordi du tidligere skrev at den var rummelig i størrelsen. Nå, det må komme an på en prøve, skøn er den ihverttilfælde. Er der stretch i stoffet eller er det fast viskose?

  Kh
  Mette

  • Hej Mette
   Jeg tror simpelthen der er lidt forskel i størrelsen på de to farver. Jeg synes den sorte virker lidt større end denne… Hmmmm… Nå – men altså, jo – der kan godt fyldes lidt mere barm i – men selve stykket omkring (under barme) det sidder godt til. Giver det mening? Der er desværre ikke stretch i.
   KH A

 2. Du ser som sædvanlig SKØN ud – synes nu det var liiidt koldt ude :-)
  Knus C

 3. Maria Fransson

  Jag har återfunnit din blogg igen! Jag kunde inte huske namnet på den när jag bytte dator, men efter lite sökningar har jag hittat hit igen. Jag är så glad för det! Tack för fint inlägg och för att du visar denna vackra vårklänning som jag nog inte hade märkt annars.
  Hälsningar
  Maria i Stockholm

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *