Today1

My God! Jeg er træt i dag. Og helt forfrosset! Fyret løb tør for olie i morges – og vi har først fået fyldt på igen nu her til aften. Der bliver godtnok koldt i huset sådan en dag med kuling fra nord. Jeg er løbet op og ned af trapperne – og ud og ind hver halve time for at holde varmen. Jeg siger dig, jeg er flad.
Men jeg er happyyyy (jeg har bare den sang i hovedet hele tiden) bla. fordi jeg har besluttet at beholde de bukser, jeg har på i dag (de var sat til salg). Hvem skulle ellers holde mine elskede Sancho boots ved selskab? Har du forresten set der er et par til salg på Trendsales her? Og så har jeg shoppet en taske til mig selv. Jeg fandt endelig en længe søgt Mulberry og slog til. Mmmmm – den er lovely.
Og ja, endelig har jeg så også fået skiftet træet med lys ved fordøren ud. Det er næsten pinligt det har stået her indtil nu. Som min eksmand tørt konstaterede sidst han kom ved teenagerne: “Nååå, du mener da virkelig at julen varer lige til påske, hva’?”.
Så nu har jeg fået en blomst i krukken i stedet. Er lidt i tvivl om hvad den hedder. Den ligner en julerose, men det er det ikke. Også ligemeget – den er smuk! Og det er det den skal være :)
I dag har jeg igen min favoritjakke på. Jeg er altså lidt forelsket i de der små nitter. Og jeg må nok erkende at det bliver det eneste jeg sådan rigtig kommer til at samle på fra Odd Molly – deres jeans jakker. Dem bliver jeg bare aldrig træt af. Og de er perfekte sammen med tørklæderne fra Rude Riders. Har du set de flotte styles, Lisen har fået hjem? Se her. Jeg skal helt sikkert have fingre i et tørklæde mere – og måske også den lækre tunika her.
Det passer forresten ikke. Jeg samler også på hæklede kjoler fra Odd Molly (surprice ;)

Det her er nok det mest rodede indlæg, jeg har lavet længe, men min hjerne er altså også lukket for i dag ;)

Today2 Today3

Det har jeg på i dag: Odd Molly Gofigure Jacket (favorit!), Manbait tunika, Reformant pants /
Rude Riders tørklæde / Sancho boots

Tak for besøget – enjoy Happy ;)

 

10 kommentarer

 1. ja de støvler er jeg så meget på jagt efter men de er desværre en str 37 og jeg er str 39 og kender dem ikke hvordan de er i str så øv men fedt du lige skriver de er på ts mvh gitte

  • Hej Gitte :)
   Støvlerne er kendt for at være store i størrelsen – og de fleste vælger en størrelse mindre end de plejer at bruge. Altså skal du nok se efter en str. 38. Jeg har godtnok den størrelse, jeg normalt bruger – men det er fordi jeg har sådan en høj vrist – og jeg kan ikke komme i dem, hvis jeg går en størrelse ned. Denne model har nemlig ikke lynlås.
   Held og lykke med jagten ;)

 2. Hej Annette, Sikke et dejligt og livsbekræftende indlæg! Tak for det :-)
  Kh. Anette

 3. Hej søde
  Godt I fik varmen igen uhaaa fryser bare ved tanken. Jeg skal også høre hvordan de er i størrelsen – vi plejer jo at passe samme str.
  Til Gitte – der er et par i str 39 tilsalg på TS ;-)
  Knus C

 4. Det er en påskerose – søde Annette :o)

 5. Uhhhh håber jeg får råd til den jeansjakke på et tidspunkt – den er såååå lækker, har solgt meget af mit Odd Molly, men jeansjakkerne bliver – dem elsker jeg også :-))
  Kh Lone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *