Today

De stod på hver sin side af vejen. Alene. Og meget uroligt. Jeg ved ikke hvorfor jeg fik øje på dem – men jeg stoppede uvilkårligt bilen da jeg kom til fodgængerfeltet… lidt før der rent faktisk blev rødt for mig. Jeg måtte bare se hvad der skete. De mødtes midt på gaden. Han tabte næsten cyklen da de krammede. Og da de kyssede, blev de midt i det hele i tvivl om hvorvidt de overhovedet kunne blive stående midt på gaden – og hvilken vej de skulle gå. De nåede kun lige ind på fortovet før de igen kyssede.  Jeg tror slet ikke han tænkte over hvor cyklen blev af denne gang. Kort efter gik de tæt omslynget videre og deres smil var…  ubeskrivelige! Jeg kunne ikke få øjnene fra dem. Det var så livsbekræftende. Glæden, længslen og forelskelsen. Jeg sad med tårer i øjnene og følte mig helt opløftet. Og jeg fik et chok, da bilen bag mig tabte tålmodigheden og dyttede.
Jeg tror jeg har fået forår i mit hoved ;)

I dag indvier jeg Evergreen blusen. Jeg har kæmpet lidt med størrelserne fra den seneste kollektion. Og denne skulle jeg altså have i str. 2. Jeg var lige ved at tro at jeg på én eller anden måde var så heldig at min barm på magisk vis var tryllet om til en ægte barm, men næh. Odd Molly havde åbenbart bare justeret deres str. 1. Men her er den så. Den nye Evergreen bluse. Som jo altså er den klassiske 327 tunika – med trekvartlange ærmer. Love it!

Today2Today1Today3

Det har jeg på: Odd Molly Painkiller long coat og Evergreen l/s blouse / Kön og Mön jeans / By Birdie ring /
Icon kæder / Ralph Lauren kæde / Sancho boots

 

Tak for besøget og rigtig god weekend :)

6 kommentarer

 1. Hej

  Superflot sæt, elsker den der casual og alligevel feminine stil, rigtig fint. Måske skulle man prøve den model med 3/4 ærmer, har en del af den med korte ærmer og synes det kunne være rart med lidt mere ærme.
  Skallingen høre om du har fået dine ting fra Syylesnob? Har luret derinde og er vild med de loafers, men meget i tvivl om størrelsen. Deres ballerinaer hat jeg tidligere måttet gå en str op i, fordi de klemte mine storetå, selvom de egentlig var lange nok i min alm str.

  Sådan et ungt forelsket par er da til at blive i godt humør af, man glemmer sommetider hvordan det var at give sig helt hen og slet ikke sanse omverdenen, det er da livsbekræftende
  Rigtig god weekend

  Kh
  Mette

 2. Tak, Mette :)
  Ja, jeg kan kun anbefale denne her. Men den er altså lidt mindre i størrelsen i forhold til den med korte ærmer.
  Ja, jeg har fået leveringen fra Stylesnob. De loafers er bare SÅ fine! De er lidt smalle til mine Hobbit-fødder – men jeg synes det virker som om de giver sig en del. Jeg kan godt mærke de går på min storetå, men jeg tror at hvis jeg går en størrelse op – så vil de slippe i hælen, så jeg ikke kan holde dem på foden. Giver det mening?
  Rigtig god søndag :)
  KH A

 3. Kan næsten se de unge mennesker for mig – sikke en sød historie ;o)))
  Rigtig fin og sød bluse i øvrigt – jeg bor jo nærmest i mine Denim Hunter/Kön & Mön bukser i de to udgaver jeg har, så den vil jo også passe hos mig – men i hvilken størrelse så…hmmm ;o)
  Ha’ en dejlig søndag ;o)
  Knus

  • Hej Lone :)
   Ja, jeg kan helt sikkert anbefale den bluse – den er især god til jeans ;) Hvis du kender/har den kortærmede model, så tag en størrelse større. De har lavet denne model lidt smallere og det gælder altså også over brystet.
   Rigtig god søndag til dig også.
   Knus

 4. Ha ha, hobbitfødder det er lige mig… Mine er udover at være mega brede , også store i det hele taget så den kategori er jeg også i…. Tror jeg må vove min alm str hvis længden er ok, og så evt få dem blokket lidt hos skomageren. Det er træls hvis de slipper i hælen fordi de er for lange.
  Blusen er supersød, og hvis du skal op i en 2, kan jeg helt sikkert ikke være i min normale 3. Må nok vente til jeg finder et sted hvor jeg kan prøve den. Og de jeans er bare så lækre, jeg lever i de forskellige udgaver af modellen som jeg har. Synes iøvrigt du ser tyndere ud, specielt i de jeans , kan det passe? Ikke at det kommer mig ved, har bare tænkt det flere gange:-)
  God søndag
  Kh
  Mette

  • Haha, Mette – ja, mine fødder er mega brede og min vrist er så høj. Men har du også store tæer? Jeg mener jo at have Nordjyllands største storetæer! ;)) Jeg har vadet lidt rundt i begge de par sko, jeg købte i dag – og jeg mener altså de er ok størrelsessvarende. Og de giver sig også.
   Desværre er jeg ikke tyndere. Desværre! Det må være synsbedrag ;)
   KH og god søndag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *